Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας στη Ρουμανία

Για τον εορτασμό της Ελληνικής Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει, την συμμετοχή της χορευτικής του ομάδας στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στη Ρουμανία για τον εορτασμό της Ελληνικής Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου.

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας, προσκεκλημένος της Unesco και της Ελληνικής κοινότητας της Ρουμανίας, έχει τη τιμή να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στο Βουκουρέστι και στην πόλη Καλιμανέστι, στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται εκεί στις 27, 28 και 29 Μαρτίου 2015.

Στις εκδηλώσεις αυτές, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, κάθε χρόνο προσκαλείτε και ένας Πολιτιστικός Σύλλογος από τη Ελλάδα για να μεταφέρει μηνύματα Ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού, στους Έλληνες της Ρουμανίας αλλά και στους Βαλκάνιους γείτονές μας.

Κάθε χρόνο χορευτικές ομάδες από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας εκπροσωπούν την Ελληνική περηφάνια, την ιστορία και την παράδοσή μας στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλο τον κόσμο για τη εθνική μας γιορτή.

Φέτος, στη Ρουμανία, η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τη Γλώσσα Σκοπέλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.