Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Εντυπωσιακή παρουσία του Δήμου Αλοννήσου στην έκθεση GREKLAND PANORAMA

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον της Σουηδικής αγοράς για την Αλόννησο, όπως διαπιστώθηκε στη διάρκεια της έκθεσης GREKLAND PANORAMA 2015 που έλαβε χώρα στις 13-15/2/2015, στη Στοκχόλμη όπου συμμετείχε ο Δήμος. 
Συνεχίζοντας το επιτυχημένο εγχείρημα του προηγούμενου έτους, η έκθεση πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά με την ενεργό υποστήριξη των ισχυρότερων παραγόντων της Σκανδιναβικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας, TUI/Fritidsresor, Thomas Cook/VING, Kuoni/Apollo, Solresor, Airtours, Tema Resor, Detur και Aegean Airlines/Tal Aviatiεπιτυγχάνοντας αύξηση της επισκεψιμότητας άνω του 50% έναντι των περυσινών δεδομένων.     

Στο πνεύμα αυτό, η Αλόννησος παρουσιάστηκε δυναμικά με εντυπωσιακό περίπτερο έκτασης 12 τ.μ. και δέχθηκε χιλιάδες επισκέπτες, μεταξύ άλλων και επαγγελματιών, που είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με το τουριστικό προϊόν της Αλοννήσου και να πάρουν γεύση από τη φιλοξενία του τόπου και τα μαγευτικά τοπία του που κοσμούσαν το φόντο του εκθεσιακού χώρου του Δήμου, με εικόνες και φωτογραφίες ύψους 2,5 μέτρων.

Η Αλόννησος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Τσουκανά, το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού κ. Κώστα Ευσταθίου και εθελοντές-φίλους του προορισμού που διαμένουν στην Στοκχόλμη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.