Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Η Σκιαθίτισσα Κατερίνα Μιτζέλου κριτής στον Διεθνή διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Η Σκιαθίτισσα Κατερίνα Μιτζέλου, οινολόγος στο Κτήμα Σιγάλα, συμμετέχει ως κριτής στον Διεθνή διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων της Θεσσαλονίκης στις 24-25 και 26 Φεβρουαρίου 2015.
Η Σκιαθίτισσα Κατερίνα Μιτζέλου
Η Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος και η ΔΕΘ HELΕXPO διοργανωνει και φετος τον «Διεθνή διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων της Θεσσαλονίκης », που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 24, 25, και 26 Φεβρουαρίου 2015. Πρόκειται για τη δέκατη πέμπτη διοργάνωση του μοναδικού Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου και την πρώτη διοργάνωση του Διεθνούς Διαγωνισμού Αποσταγμάτων Αμπελοοοινικής Προέλευσης.

Όπως πέρυσι με την Ιωάννα Βαμβακούρη, οινολόγο πλέον του Οινοποιείου Βενετσάνου, έτσι κι εφέτος η Σαντορίνη, εκτός από τα κρασιά της που συμμετέχουν στο διαγωνισμό, εκπροσωπείται επάξια και από την Κατερίνα Μιτζέλου, οινολόγο του Κτήματος Σιγάλα, η οποία κλήθηκε από τους διοργανωτές να συμμετάσχει ως κριτής.

Ευχόμαστε καλά αποτελέσματα για τα κρασιά της Σαντορίνης.

Η επίσημη ανακοίνωση των μεταλλίων και η απονομή των διπλωμάτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της έκθεσης Oenos, σε ειδική εκδήλωση απονομής.

www.santonews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.