Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Κορίτσια για φίλημα (1-3 σετ) / Άνδρες έτοιμοι για όλα (2-3)

Νίκες εκτός με Ολυμπιακό Βόλου και Μικροθήβες
Μεγάλα διπλά, ποδαρικό για το 2016, έφεραν πριν από λίγο οι ομάδες της Σκοπέλου με τις γυναίκες του βόλεϊ να κερδίζουν τον Ολυμπιακό Βόλου στην έδρα του με 1-3, αλλά πιθανόν να χάνουν τα μπαράζ για 1 σετ(!) και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Σκοπέλου να κερδίζουν τις Μικροθήβες (2-3) μπαίνοντας με το δεξί στη νέα χρονιά.

Οι Μικροθήβες προηγήθηκαν με 1-0 και ο Έρζον Χυσάι εκτελώντας το πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε έκανε το 1-1.
Οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Σκοπέλου πήγαν στα αποδυτήρια με ανεβασμένη ψυχολογία, προηγούμενοι με 1-2, αφού ο Σπύρος Αλιράι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα με ωραία γυριστή κεφαλιά, σημειώνοντας και το πρώτό του γκολ στην Α' κατηγορία, το οποίο και πανηγυρίστηκε δεόντως.

Με την επανάληψη η επέμβαση του Ζαρίφη στο πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος της Σκοπέλου, μετά από παράβαση του Προκοπίου, κράτησε το 1-2 και την ψυχολογία στα ύψη. Ο Ερζον Χυσάι έκανε το 1-3 με ωραίο γυριστό σουτ για να μειώσουν οι Μικροθήβες στις καθυστερήσεις 2-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.