Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Εντυπωσιακές εναέριες εικόνες από το μπλόκο της Νίκαιας (video)

Σημείο αναφοράς στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς
Στο μπλόκο της Νίκαιας, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς για την επιβίωσή της, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 2.500 τρακτερ, με τους διοργανωτές να έχουν βάλει «στοίχημα» να μαζέψουν όλα τα τρακτέρ του κάμπου εκεί.

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν συνελεύσεις των αγροτών που συμμετέχουν στο μπλόκο, ενώ πανεργατικό συλλαλητήριο που είχε οργανώσει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης για το ασφαλιστικό εν τέλει κατέληξε στο μπλόκο Νίκαιας, όπου οι συμμετέχοντες έκαναν πορεία και δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στους αγωνιζόμενους αγρότες.

Την Κυριακή 24 Γενάρη, στις 12 το μεσημέρι, οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας καλούν τους μαζικούς φορείς όλης της Θεσσαλίας να παρευρεθούν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του μπλόκου, για να εκφράσουν την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών, καθώς και στα αιτήματα που προβάλλουν οι Ενωτικές Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων των νομών της Θεσσαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.