Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ο Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου ευχαριστεί...

Ολοκληρώθηκε η δράση της συγκέντρωσης ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης που πραγματοποίησε (κλικ) με επιτυχία ο Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου, το Δ.Σ. του οποίου εξέδωσε το παρακάτω ευχαριστήριο:
«Το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Σκοπέλου ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπολίτες μας για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμά μας για τη συγκέντρωση ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πρόσφυγες συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται από τη λαίλαπα της νέας τάξης πραγμάτων.

Με την ευαισθησία και αλληλεγγύη όλων συγκεντρώθηκαν είδη ένδυσης, υπόδησης, προσωπικής υγιεινής και τρόφιμα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Σκοπέλου κ. Χρήστο Βασιλούδη για την παραχώρηση του Δημοτικού χώρου ΞΕΝΙΑ για την συγκέντρωση αυτών.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη μεταφορική εταιρία του Νικολάου Ι. Μπαλαλά, που αφιλοκερδώς προσφέρθηκε να μεταφέρει στο Βόλο όλα τα παραπάνω συγκεντρωθέντα είδη. Ευχόμαστε στον ίδιο καλό ξεκίνημα στη νέα του επαγγελματική δραστηριότητα κ καλές δουλειές.

Τέλος ευχαριστούμε όσους συμπολίτες συμμετείχαν στην προσπάθεια φόρτωσης των συλλεχθέντων στο χώρο της μεταφορικής.

Με εκτίμηση 
το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Σκοπέλου
(Μέλος ΟΓΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.