Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Ε, μπάρμπα, για πού το έβαλες;

Συνέβη σε ένα αστυνομικό τμήμα της Αττικής όταν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας (φωτό)θέλησε να κάνει αιφνιδιαστική επιθεώρηση.

Όπως μας ενημερώνει ο Βηματοδότης, ο υπουργός πήγε εκεί χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν, χωρίς συνοδεία, με το  δικό του αυτοκίνητο. Μπαίνει μέσα στο τμήμα χωρίς κανείς να τον σταματήσει ή να του δώσει σημασία. Κατευθύνθηκε στο γραφείο του διοικητή, όπου βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν αστυφύλακα που έτυχε να περνά από εκεί. Τον βλέπει ο αστυφύλακας, έτσι να περιφέρεται στον όροφο, με ένα παλιομοδίτικο σακάκι χωρίς γραβάτα και του λέει: «Ε, μπάρμπα, για πού το έβαλες;».

Ο υπουργός δεν πίστευε στα αυτιά του. Κοιτάζει αυστηρά τον αστυφύλακα και του λέει: «Είμαι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη». Και πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση του, ανοίγει η πόρτα και νάσου και ο διοικητής και ο υποδιοικητής: «Κύριε υπουργέ μου, τι θα θέλατε;» του είπαν σχεδόν με μια φωνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.