Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Πρωτοχρονιά στον "Πρωτέα"

Ευχές, δώρα, εκπλήξεις, ζωντανή μουσική και υπέροχος μπουφές περίμενε όσους βρέθηκαν στο σαλόνι του “Πρωτέα”, για να γιορτάσουν, μαζί με τον καπετάνιο και το πλήρωμα, την αλλαγή του χρόνου το βράδυ της Πέμπτης. Η υποδοχή του νέου έτους βρήκε τους επισκέπτες να ανταλλάσσουν θερμές ευχές, υπό τους ήχους της κόρνας του πλοίου και τη σκυτάλη να παίρνει για τη συνέχεια της βραδιάς η ζωντανή λαϊκή μουσική από ντόπιους καλλιτέχνες.

Μέσα στα πρώτα λεπτά του 2016 ήρθε στο πλοίο και ο Άι-Βασίλης, γεμάτος δωράκια για τα μικρά παιδιά, σκορπίζοντας χαρά και άφθονα χαμόγελα. Λίγο μετά από τα  πρώτα “χορογυρίσματα” μοιράσθηκε  η πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, η οποία για πρώτη φορά φέτος περιείχε πέντε φλουριά, αντί του ενός και όπως ήταν φυσικό ανέδειξε ισάριθμους τυχερούς, οι οποίοι κέρδισαν δωρεάν εισιτήρια για τους προορισμούς των Βορείων Σποράδων, προσφορά της Α.Ν.Ε.Σ. , η οποία αποδεικνύει για πολλοστή φορά τον ευαίσθητο και κοινωνικό της χαρακτήρα.

Το γλέντι συνεχίστηκε μέσα...
στη γιορτινή ατμόσφαιρα μέχρι που βρήκε σχεδόν όλους η πρώτη αυγή του 2016.

Νότες ευτυχίας και έντονων συναισθημάτων ικανοποίησης στις καρδιές όλων. 

Καλή και Χαρούμενη χρονιά σε όλους.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.