Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και Εκλογές στον Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Σκοπέλου

Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ., στο κτίριο "Ξενία", ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Σκοπέλου και την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, από τις 7-9 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν εκλογές στον ίδιο χώρο.

Η εποχή δύσκολη, τα προβλήματα μεγάλα, με τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος να πλήττονται σε μεγάλο βαθμό από τις περικοπές εισοδημάτων των πολιτών, την ακρίβεια, την ανασφάλεια και τα υψηλά τιμολόγια των ΔΕΚΟ και των ασφαλιστικών οργανισμών.

Ο μαζικός και συσπειρωμένος γύρω από τα προβλήματά του σύλλογος είναι η απάντηση στα παραπάνω, γι’ αυτό ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Σκοπέλου καλεί τα μέλη τους να συμμετάσχουν μαζικά στη Γ.Σ. και στις εκλογές.
Οι εκλογές θα γίνουν την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, από τις 7 - 9 μ.μ., στο “Ξενία” και όσοι θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα μπορούν να το κάνουν μέχρι το βράδυ της Τρίτης 14 Νοεμβρίου, στα μέλη της εφορευτικής που είναι οι:
ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ Παναγιώτης / 6948 007 111
ΓΚΕΚΑΣ Ιωάννης /  6979 293 393
ΦΑΔΑΚΗΣ Μιχάλης / 6974 120 891