Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Σκιάθος / Οδηγική Υπόσχεση και Ενδυνάμωση Ομάδας (φωτογραφίες)

...Χρόνους μας ταξιδεύει, δε βουλιάξαμε
Χίλιους καπετάνιους τους αλλάξαμε.

Κατακλυσμούς ποτέ δε λογαριάσαμε,
Μπήκαμε μες τα όλα και περάσαμε,

Κι έχουμε στο κατάρτι μας βιγλάτορα
Παντοτινό τον Ήλιο τον Ηλιάτορα!

Ο Ήλιος ο Ηλιάτορας,
Οδ. Ελύτη

Καλοτάξιδη ήταν η οδηγική χρονιά που τον επόμενο μήνα ολοκληρώνεται για το Τοπικό Τμήμα της Σκιάθου, καλοτάξιδο και το σκάφος που αρμένισε τα ενήλικα μέλη του Οδηγισμού στη βόρια μεριά του νησιού. 

Μπροστά στη γραφική παραλία Λαλάρια έδωσαν την Οδηγική τους υπόσχεση οι τέσσερεις εθελοντές του Οδηγισμού, υποσχόμενοι ότι θα προσπαθήσουν να με πίστη στο Θεό να βοηθούν παντού και πάντοτε και να κάνουν τρόπο ζωής τις αξίες του Οδηγισμού.
Ο καπετάνιος Λάμπρος Χούμας φιλοξένησε την πιο κεφάτη παρέα του νησιού στο ιστιοπλοϊκό Γυριστρούλα και απόλαυσε μαζί τους τα παιχνίδια και τα τραγούδια που τους συνόδευαν.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με εκπαιδευτικές δραστηριότητες και πικ - νικ στον προαύλιο χώρο του  Αγίου – Ιωάννη του Θεολόγου και ολοκληρώθηκε με την ετήσια αξιολόγηση των δράσεων και την προετοιμασία των καλοκαιρινών κατασκηνώσεων.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα εστιατόρια Μπακάλικο, Κόζιακας και Τσακ – Μπαμ που με μεγάλη χαρά γέμισαν το Οδηγικό τραπέζι, ενώ το πρωινό κέρασε το καφέ Monkey, ο φούρνος Ντάνος και το Choco – Βi.

Το έργο του Οδηγισμού βασίζεται στην εθελοντική προσφορά των Στελεχών καθώς και των μελών του Τοπικού Συμβουλίου. Ένα μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου τους αφιερώνεται στα Οδηγικά προγράμματα και στην οργάνωση Οδηγικών δράσεων. Το χαμόγελο των παιδιών και η κοινωνική στήριξη του έργου τους είναι η μόνη ανταμοιβή για όλα εκείνα που προσφέρουν στον τόπο. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.