Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Σκόπελος / Τα έβαλαν με τα πλατάνια..!

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στη Σκόπελο από τη δράση αγνώστων, οι οποίοι “φροντίζουν” με κάθε τρόπο να ξεράνουν τα πλατάνια της παραλίας. Τον Δεκέμβρο του 2012 είχαν πριονίσει “αριστοτεχνικά” (κλικ) μεγάλο πλάτανο στην παιδική χαρά, ο οποίος τελικά δεν τα κατάφερε και ξεράθηκε. Πριν λίγες ημέρες άγνωστοι έδρασαν στην παραλία, όπου έριξαν υγρό καύσιμο στις ρίζες και “πελέκησαν” τον κορμό σε νεαρά πλατάνια, αλλά πιθανόν να έφυγαν βιαστικά για κάποιο λόγο και έτσι δεν τελείωσαν το “έργο" τους…


Να σημειωσούμε ότι πλατανάκι μπροστά στο δημοτικό καφενείο το ξεραίνουν εδώ και 10 χρόνια, παρά τις προσπάθειες κάθε χρόνο να φυτέψουν άλλο, με τελευταία προσπάθεια πριν λίγο καιρό από τον Χρήστο Χρυσοφό (κλικ).

Φαίνεται ότι μετά τα σκυλιά και τα γατιά, σειρά πήραν τα πλατάνια… Πάντως, όπως γράφει και μια φίλη στο fb «…δεν μας νοιάζει, αφού μας διάλεξε το CNN»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.