Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Σχόλιο του ΠΑΜΕ για το "ρεπορτάζ" τοπικού μέσου ενημέρωσης

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ
Η Χρυσή Αυγή επαινεί τα ΜΑΤ και τους εισαγγελείς για τη προχτεσινή επίθεση σε φοιτητές και μαθητές στη διαδήλωση στην Αθήνα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. 
Η γνωστή τοπική δημοσιογράφος, στο κατά τα άλλα ειδησεογραφικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα της, ειρωνεύεται την αντίστοιχη συγκέντρωση στο Βόλο και προσπαθεί να δημιουργήσει κοινωνικό αυτοματισμό με «τα λεωφορεία που τα ακινητοποίησαν 150 διαδηλωτές που έκλεισαν το δρόμο». Δες με ποιους θα καταντήσεις να πιαστείς αγκαζέ εσύ και η εφημερίδα σου όταν οι παρωπίδες σας έχουν κοινό παρονομαστή την υπεράσπιση των ιμπεριαλιστών του ΝΑΤΟ.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι πλέον προβλέψιμες, όπως και η απάντηση που πιθανά θα γράψει. Να θυμίσει όμως στους αναγνώστες της εφημερίδας της τα έργα και τις ημέρες της. Όταν με αντίστοιχα «ρεπορτάζ» άνοιξε το δρόμο για την επέμβαση του εισαγγελέα στην απεργία των ΟΤΑ πριν λίγα χρόνια. Όταν με αντίστοιχα «ρεπορτάζ» απαιτούσε την επέμβαση εισαγγελέων και ΜΑΤ στις κινητοποιήσεις των μαθητών, σε απεργίες και άλλες συγκεντρώσεις.

Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να ξεχνούν πως για να χτυπηθεί το εργατικό και λαϊκό κίνημα, πέρα από τους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς είναι εξίσου απαραίτητοι για το σύστημα και εκείνοι οι κονδυλοφόροι που στρώνουν το έδαφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.