Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Ammos restaurant-cafe / Ξεχωριστές μουσικές βραδιές με λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική Πέμπτη 16, Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου με την γνωστή παρέα!

Ξεχωριστές μουσικές βραδιές με λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική Πέμπτη 16Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου με την γνωστή παρέα!
Στο κατάστημα σερβίρονται από νωρίς το πρωί καφέδες και πρωινό, ενώ το μεσημεράκι πλάι στο κύμα μπορείτε να απολαύσετε τσιπουράκι με μεζέ και σπιτικό φαγητό από παραδοσιακές μικρασιάτικες συνταγές, ψητά στη σχάρα και υπέροχες σαλάτες.


Ammos 
restaurant-cafe
Τηλ. 2424023507

Το Ammos restaurant-cafe είναι ένα οικογενειακό εστιατόριο που σερβίρει καλομαγειρεμένο παραδοσιακό φαγητό αλλά και πολύ μεγάλη ποικιλία από καφέδες και κοκτέιλ, ακριβώς απέναντι από την όμορφη παραλία της Σκοπέλου, στα αριστερά μόλις φτάνετε με το καράβι. Κατά γενική ομολογία το πιο δροσερό σημείο του νησιού.

Στην όμορφή του βεράντα θα νιώσετε ένα γλυκό αεράκι ακόμη και τις πιο ζεστές καλοκαιρινές μέρες. Οι τσιπουρομεζέδες, η ενημερωμένη λίστα ελληνικών κρασιών, οι παγωμένες μπύρες και το υπέροχο φαγητό της κυρίας Αναστασίας θα σας χαρίσουν στιγμές δροσιάς και απόλαυσης. Κι αν είστε λάτρεις της καλής μουσικής, κάθε βράδυ καταξιωμένοι μουσικοί θα σας διασκεδάσουν με τις πενιές τους.

Το Ammos όμως κρύβει κι άλλες ευχάριστες εκπλήξεις...


Η προέκταση του μαγαζιού προς τη θάλασσα έχει μετατραπεί σε beach bar κι εκεί μπορείτε να χαλαρώσετε πίνοντας τα αγαπημένα σας καλοκαιρινά κοκτέιλ με θέα ιστιοφόρα, γλάρους και το καταγάλανο νερό του νησιού...

Το φιλόξενο προσωπικό του Ammos θα φροντίσει η κάθε σας επίσκεψη να μείνει αξέχαστη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.