Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Αγαπάμε το νησί και το δείχνουμε με τις πράξεις και την συμπεριφορά μας

Μην ξεχνάτε να δείχνετε την ευγνωμοσύνη σας στον τόπο που σας φιλοξενεί με μια μικρή δράση και φυσικά με την καθημερινή σας συμπεριφορά! Καλό χειμώνα σε όλους!
Ένα ακόμα καλοκαίρι έφθασε στο τέλος του και ο φίλος της Σκοπέλου Αλέξης Φλωράκης, ο οποίος βρέθηκε για μία ακόμα φορά φέτος στο νησί για επαγγελματικούς λόγους ετοιμάζεται να το εγκαταλείψει, με φορτωμένες τις βαλίτσες του από όλες τις καλές στιγμές που έζησε και αυτό το καλοκαίρι. 

Πριν όμως φύγει θέλησε να "ως αντίδωρο" να πραγματοποιήσει μία δράση που είχε σκεφθει κάθε φορά που πέρναγε από την παραλιακή της Σκοπέλου. Όπως μας λέει:


«Μετά από μια σύντομη άλλα δημιουργική σεζόν στην όμορφη Σκόπελο αποφάσισα να ανταποδώσω την φιλοξενία της με έναν καθαρισμό της παραλίας. Στόχος μου φέτος ήταν τα δίχτυα που είχαν κολλήσει στα βράχια του παραλιακού μετώπου της χωράς, τα οποία εκτός από μόλυνση δημιουργούσαν και μια παραφωνία στα μάτια μου σε σχέση με το υπόλοιπο τοπίο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Έλσα και την Έλλη για το νερό που μου έφεραν να πιώ στο τέλος της δράσης (ήταν το καλύτερο δώρο της ημέρας) και στο καταδυτικό κέντρο Skopelos Dive center για τα μποτάκια που μου δάνεισαν μιας και ο καθαρισμός στα βράχια με τις σαγιονάρεςθα ήταν επικίνδυνος.

Μην ξεχνάτε να δείχνετε την ευγνωμοσύνη σας στον τόπο που σας φιλοξενεί με μια μικρή δράση και φυσικά με την καθημερινή σας συμπεριφορά!

Καλό χειμώνα σε όλους!

Αλέξης Φλωράκης»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.