Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

e-poukamisas.gr | Οι καλύτερες εκπαιδευτικές υπηρεσίες κοντά σου μ’ ένα κλικ

Το e-poukamisas.gr, μέλος του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, του μεγαλύτερου Εκπαιδευτικού Ομίλου στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα από το 2018 σε όλους τους μαθητές της χώρας, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς και αποκλεισμούς, να έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες.


e
-poukamisas.gr σημαίνει:

  1. Διαδικτυακό Φροντιστήριο Πουκαμισάς

  2. Διαδικτυακό Κέντρο Ξένων Γλωσσών Πουκαμισάς

  3. Διαδικτυακά Εργαστήρια STEM Πουκαμισάς

Το Διαδικτυακό Φροντιστήριο Πουκαμισάς προσφέρει διαδικτυακά μαθήματα για όλες τις τάξεις του Λυκείου με την καλύτερη προετοιμασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Επίσης, έχει τμήματα για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και για τις τρεις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού.

Αυτό που κάνει τη διαφορά στο Διαδικτυακό Φροντιστήριο Πουκαμισάς είναι το μοναδικό Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς, με το οποίο οι μαθητές εξασφαλίζουν:

  • Μάθημα με τους καλύτερους καθηγητές. Μόνο στον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς οι καθηγητές εγκρίνονται από το Ακαδημαϊκό Τμήμα του Ομίλου, επιμορφώνονται συνεχώς και καθοδηγούνται με ακρίβεια στο εκπαιδευτικό τους έργο. Επιπρόσθετα, αξιολογούνται και από τους ίδιους τους μαθητές τους μία φορά τον χρόνο καθώς επίσης και με βάση τις επιδόσεις των μαθητών τους στα Διαγωνίσματα Προσομοίωσης και στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Και κάτι πολύ σημαντικό: στο Διαδικτυακό Φροντιστήριο Πουκαμισάς διδάσκουν όλοι οι Ακαδημαϊκοί Υπεύθυνοι του Ομίλου.

  • Τα βιβλία των Εκδόσεων Πουκαμισάς, τα βιβλία των επιτυχιών. Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς είναι ο μόνος Εκπαιδευτικός Όμιλος που έχει δικό του Εκδοτικό Οίκο και τα βιβλία του βρίσκονται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων όλης της χώρας.

  • Πραγματική Προσομοίωση Εξετάσεων. Μόνο στον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς τα Διαγωνίσματα Προσομοίωσης διεξάγονται την ίδια μέρα και ώρα σε όλα τα Φροντιστήρια του Ομίλου με κοινά θέματα για όλους τους μαθητές. Και μάλιστα τα θέματα δεν είναι γνωστά ούτε στους καθηγητές που διδάσκουν.

  • Πραγματική εικόνα των επιδόσεών τους. Οι μαθητές των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς για κάθε Διαγώνισμα Προσομοίωσης ενημερώνονται τόσο για τον δικό τους βαθμό όσο και για τον μέσο όρο των επιδόσεων όλων των μαθητών του Ομίλου στο συγκεκριμένο διαγώνισμα. Έτσι, γνωρίζουν την πραγματική αξία του βαθμού τους και μαθαίνουν πραγματικά πώς να αντιμετωπίζουν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

  • Τον Σύμβουλο Καθηγητή, που παρακολουθεί την πρόοδο του κάθε μαθητή και οργανώνει προσωπικό πρόγραμμα μελέτης για όλα τα μαθήματα, τον συμβουλεύει σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και ενημερώνει τους γονείς του για την πρόοδό του.


Στο
Διαδικτυακό Κέντρο Ξένων Γλωσσών Πουκαμισάς διδάσκονται 9 Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά – Γαλλικά – Γερμανικά – Ισπανικά – Ιταλικά – Κινέζικα – Ρωσικά – Αραβικά – Τουρκικά.

Για όλες υπάρχουν τμήματα μαθητών και τμήματα ενηλίκων και έτσι όλοι, ανεξάρτητα από το πού κατοικούν, έχουν τη δυνατότητα να μάθουν όποια γλώσσα επιθυμούν και να δώσουν νέα προοπτική στη ζωή τους.

Science: Επιστήμη

Technology: Τεχνολογία

Engineering: Μηχανική

Mathematics: Μαθηματικά

Το STEM είναι το παρόν και το μέλλον της εκπαίδευσης. Ο συνδυασμός των επιστημών της τεχνολογίας, της μηχανολογίας, του προγραμματισμού και των μαθηματικών είναι ό,τι πιο σύγχρονο εκπαιδευτικά μπορεί να προσεγγίσει ένας μαθητής.


Τα
Διαδικτυακά Εργαστήρια STEM Πουκαμισάς δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους μαθητές της χώρας από τη Β΄ Δημοτικού μέχρι και την Γ΄ Γυμνασίου να γνωρίσουν, τώρα πλέον και διαδικτυακά, τον μαγευτικό κόσμο της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και να ανακαλύψουν τα «μονοπάτια» του STEM, που πραγματικά μπορούν να καθορίσουν όλη την εκπαιδευτική τους διαδρομή.

Στα Διαδικτυακά Εργαστήρια STEM Πουκαμισάς οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν σε προγράμματα: Ρομποτικής, Προγραμματισμού και Μηχατρονικής.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για όλες τις παραπάνω υπηρεσίες μπορείτε να επισκεφτείτε το e-poukamisas.gr ή να καλέσετε στο 2104112777.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.