Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Αγιασμός στο Πεπαρήθειο Δημοτικό Σχολείο Σκοπέλου (φωτογραφίες)


Με συναισθήματα χαράς, γελαστά μάτια σε παιδικά πρόσωπα με πολύχρωμες μάσκες, self test στα χέρια και “πρωτάκια” που αγωνιούσαν συνοδεία των γονιών τους πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11.30 π.μ. ο Αγιασμός στο μεγαλύτερο σχολείο του νησιού από τον π. Ευάγγελο Κεχριώτη, παρουσία της διευθύντριας του σχολείου κας Φραγκούλας Τουτουτζόγλου, των εκπαιδευτικών και της κας Μαρίας Σοφικίτου - Σίσκου, δημοτικής συμβούλου του Δήμου Σκοπέλου.

Τους μαθητές καλωσόρισε η διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί διδάσκοντάς τους από την πρώτη στιγμή, την ενδεδειγμένη χρήση της μάσκας, τις αποστάσεις, την καθαριότητα των χεριών και όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό που έχει καθορίσει ο ΕΟΔΥ και θα συνοδεύουν μαθητές και εκπαιδευτικούς και αυτό το σχολικό έτος.


Μετά τον Αγιασμό και τις ευχές προς τους μαθητές από τον π. Ευάγγελο, τον λόγο πήρε η Δημοτική Σύμβουλος κα Μαρία Σοφικίτου - Σίσκου, η οποία εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο, είπε:

«Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες. 


Ο Δήμαρχος κ. Σταμάτης Περίσσης και η Δημοτική Αρχή Σκοπέλου, καλωσορίζουμε με αγάπη τους καινούργιους μαθητές, "τα πρωτάκια μας' και ευχόμαστε σε όλους να έχετε μια καλή, γόνιμη και δημιουργική χρονιά, γεμάτη γνώσεις, νέες εμπειρίες, πρόοδο και επίτευξη των στόχων σας.

Στους αγαπητούς εκπαιδευτικούς και γονείς ευχόμαστε καλή δύναμη, υπομονή και αντοχές στο δύσκολο έργο που επιτελούν καθημερινά!

Η Παιδεία αποτελεί βασική προτεραιότητα της Δημοτικής μας Αρχής. Είμαστε στο πλευρό σας και σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τους Συλλόγους Γονέων θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Στόχος μας είναι η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας. Ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα ευλαβικά, ώστε να κρατήσουμε τα σχολεία μας ασφαλή, ανοιχτά και μακριά από τον κορωνοϊό!

Καλή αρχή με Υγεία και Πρόοδο!»

Στην ομιλία της η διεύθυντρια του σχολείου, μιλώντας στους μαθητές, αλλά απευθυνόμενη κυρίως στους γονείς, είπε:


«Μία ακόμα "ιδιαίτερη" χρονιά άρχισε, σε ένα πλαίσιο ανησυχίας και αβεβαιότητας, μιας και υπάρχουν κρούσματα... Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού στόχος όλων μας είναι να παραμείνουν τα σχολεία ανοιχτά, γι' αυτό τον λόγο θα πρέπει να συνεργαστούμε για το κοινό καλό. Είναι θέμα υγείας, το γνωρίζουμε και από πέρυσι... Θα σας παρακαλέσω πάρα πολύ να είστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι αφορά την τήρηση των μέτρων διασποράς του covid-19. Μην μας φέρνετε σε δύσκολη θέση...

Ζητάω από ολούς να δείξουν την υπευθυνότητα που πρέπει, να είναι συνεπείς και συνεργάσιμοι... Πρέπει έγκαιρα να προμηθεύεστε το self test και να τα φέρνετε εκτυπωμένο ή αντιγραμμένο σωστά... 

Ας ελπίσουμεότι τα σχολεία δεν θα κλείσουν! Είναι και στο χέρι μας!

Η Χάρη του Θεού και του Προστάτη μας Αγίου Ρηγίνου ας μας σκεπάζει!

Καλή σχολική Χρονιά!»

Έλεγχος self test

Με 4 εισόδους - εξόδους το Πεπαρήθειο


Self test, μάσκες και απολυμαντικό...

"Πατουσάκια" για αποστάσεις...

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.