Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Α.Ο. Σκοπέλου | Έναρξη προετοιμασίας για το τμήμα Ποδοσφαίρου

Πάμε σαν άλλοτε..!

Ο Γρηγόρης Πουρσαϊτίδης
σε γνώριμα λημέρια...
Το απόγευμα της Δευτέρας 6 Σεπτεμβρίου, στις 6 μ.μ., θα ξεκινήσει επίσημα στο Δημοτικό Στάδιο Σκοπέλου η προετοιμασία του Α.Ο. Σκοπέλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μια ακόμη απαιτητική χρονιά ξεκινάει για τους ποδοσφαιριστές της Σκοπέλου, οι οποίοι υπό τις οδηγίες του προπονητή Γρηγόρη Πουρσαϊτίδη και την άμεριστη συμπαράσταση διοίκησης και φιλάθλων είναι αποφασισμένοι, να πρωταγωνιστήσουν στη Β’ Κατηγορία ΕΠΣΘ.

Στην  πρώτη προπόνηση της ομάδας της Σκοπέλου αναμένεται να πατήσει χορτάρι ο βασικός κορμός έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών από την περασμένη αγωνιστική περίοδο με κάποια νέα πρόσωπα από το φυτώριο της ομάδας.

Η εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» θα δώσει τρεις ευχές στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή για την νέα αγωνιστική περίοδο:

Υγεία, Υγεία, Υγεία!

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ↓↓↓

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 η κλήρωση της λαχειοφόρου του Α.Ο. Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.