Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Τα παιδιά της Στ΄τάξης του 1ου Πεπαρήθειου Δ.Σ. Σκοπέλου πραγματοποίησαν δράση για την αιμοδοσία

Τα παιδιά της Στ΄τάξης του 1ου Πεπαρήθειου Δ.Σ. Σκοπέλου πραγματοποίησαν δράση για την αιμοδοσία, προσκαλώντας τους γονείς και τους κατοίκους του νησιού να δώσουν αίμα. 

Την Τρίτη 7/6/2022 το πρωί, με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών κ. Τζώτη Αλεξάνδρας, Παπαϊωάννου Βασιλικής και της Δ/ντριας του σχολείου, μετέβησαν στο χώρο του λιμανιού όπου βρισκόταν η κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου. 


Μετά από ενημέρωση από τη γιατρό της μονάδας καθώς και από τη γυμνάστρια του σχολείου και εθελόντρια αιμοδότρια κ. Κουκοπούλου Μαρίνα, η οποία και έδωσε αίμα, παρουσίασαν το τραγούδι για την αξία και τα οφέλη της εθελοντικής αιμοδοσίας με τίτλο «Δώσε αίμα, δώσε ζωή» σε στίχους και μουσική της Δ/ντριας Τουτουτζόγλου Φραγκούλας. 


Τα μικρά παιδιά της Σκοπέλου έστειλαν με θέρμη το μήνυμά τους για την εθελοντική αιμοδόσία!

ΣΧΕΤΙΚΗ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Μελωδική πρόσκληση για αιμοδοσία από το Πεπαρήθειο Δημοτικό Σχολείο Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.