Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Σκόπελος / Πυρκαγιά από κεραυνό στην περιοχή Πούντα και στο Λιμνονάρι | Άμεση αντίδραση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκοπέλου

Όπως μας πληροφόρησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας κ. Άγγελος Ξηντάρης, ο οποίος βρέθηκε στον τόπο εκδήλωσης της πυρκαγιάς, στην Πούντα τέθηκε υπό έλεγχο, ενώ αυτή την ώρα δύναμη του Π.Κ. Σκοπέλου επιχειρεί σε χαράδρα στο Λιμνονάρι.

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται από σήμερα, Δευτέρα έως και την Παρασκευή, με τους μετεωρολόγους της ΕΜΥ να προβλέπουν ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις στη χώρα. 

Στη Σκόπελο η καταιγίδα πέρασε πάνω από το νησί δημιουργώντας μικροπροβλήματα, αλλά και δύο πυρκαγιές από πτώση κεραυνών στην περιοχή Πούντα και στο Λιμνονάρι, οι οποίες χάρη στην έγκαιρη επέμβαση και την εμπειρία του αντιπύραρχου Ευάγ. Καραμήντζα και του προσωπικού του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου, οι οποίοι γνωρίζουν κάθε σπιθαμή της σκοπελίτικης γης, τέθηκαν γρήγορα υπό έλεγγο.

Ιδιαίτερη προσοχή από όλους, καθώς το φαινόμενο προβλέπεται να κρατήσει μέχρι την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.