Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μαγνησίας "Η ΑΡΓΩ" ευχαριστεί θέρμα...

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μαγνησίας "Η ΑΡΓΩ" θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τους κατοίκους  της Σκοπέλου, το κέντρο υγείας, τα σχολεία, την Πυροσβεστική, τις Ναυτιλιακές εταιρείες "ΑΝΕΣ"  και "BLUE STAR" για τη δωρεά μεταφοράς καθώς και  τις κυρίες Λίτσα αντιπροσώπους μας και μέλη  του Δ.Σ. στο νησί για την προσφορά τους, τη συνεργασία τους, την συγκέντρωση και την παράδοση πλαστικών καπακιών προς το Σύλλογο μας, τα οποία με τη σειρά τους γίνονται χρήσιμα εργαλεία για δομές ή για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Τους ευχαριστούμε για την αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο.

Μια σπουδαία πρωτοβουλία αναπτύσουν εδώ και αρκετό καιρό ο Σύλλογος Τριτέκνων Μαγνησίας “Αργώ” και οι εδώ εκπρόσωποι του κυρίες Γουλιέλμου και Χαραλαμπίδου, οι οποίες συγκέντρωνουν πλαστικά καπάκια με την βοήθεια φορέων, μαθητών και κατοίκων του νησιού και τα μετέφερουν στον παραπάνω Σύλλογο, ο οποίος με τη σειρά του τα “εξαργύρωνει” σε ιατροφαρμακευτικό υλικό και αναπηρικα αμαξίδια για το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» οι κυρίες Γουλιέλμου και Χαραλαμπίδου είπαν:

«Ευχαριστούμε όλους για την αλληλεγγύη που δείχνουν συλλέγοντας πλαστικά καπάκια. Με αυτή τη δράση ο Σύλλογος Τριτέκνων Μαγνησίας “Αργώ” μπορέσε να αξιοποιήσει τα καπάκια και να προμηθεύσει το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου με αναλώσιμα υλικα (πιεσόμετρα, θερμόμετρα κ.ά.) και δύο καροτσάκια μεταφοράς ασθενών.

Περισσότερες πληροφορίες στις κυρίες κυρίες Γουλιέλμου και Χαραλαμπίδου, οι οποίες εκπροσωπούν την "Αργώ" στη Σκόπελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.