Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Άρχισαν οι εργασίες κατεδάφισης


Άρχισε η κατεδάφιση του αυθαίρετου κτιρίου (φωτό) που βρίσκεται κοντά στην Παναγίτσα του Πύργου στη Σκόπελο.
«Είμαι αποφασισμένος να το γκρεμίσω με οποιοδήποτε πολιτικό κόστος. Στη θέση του θα κατασκευαστεί ένα καλαίσθητο, παραδοσιακό κτίριο... Αυτό μάλιστα πρόκειται να γίνει πολύ σύντομα.» μας είχε πει ο δήμαρχος Σκοπέλου κ. Χρ. Βασιλούδης τον περασμένο Ιούνιο και  αυτό άρχισε να γίνεται πράξη.
Εν τω μεταξύ με επιτυχία τελείωσε η επισκευή της τρύπιας στέγης του κλειστού γυμναστηρίου στη Σκόπελο. Μετά από δοκιμή διαπιστώθηκε ότι στο παρκέ δεν πέφτει ούτε σταγόνα...

19 σχόλια:

  1. επιτελους!!!!, εδω δεν χρειαζονται σχολια γιατι αρκετα εχουν γραφτει αλλα ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ να φυγει αυτο το τερατουργημα απο το νησι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει ρε παιδιά, προεκλογική περίοδο έχουμε, αυτό ελειπε! Χαχαχα, βρε δεν γ'νόμαστε αθρώπ' ποτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tο καλό είναι ότι όντως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από πολλά χρόνια ακαλαισθησίας όπου επλήγηκε αυτή η πολύ γραφική γωνιά της Σκοπέλου, αποφασίσαν να το γκρεμίσουν. Επί σειρά ετών οι φακοί όλων των φωτογράφων, επαγγελματιών και μή, προσπαθούσαν απεγνωσμένα να βρούν διαφορετικές οπτικές γωνίες για να μη περιλάβουν το τερατούργημα στο κάδρο τους.
    Όσο για "..πολιτικό κόστος" και τα διάφορα για τα οποία προσπαθεί να μας πείσει ο κ. Βασιλούδης.....αφήστε καλύτερα...δεν μας πείθετε...!! 2 εβδομάδες πριν τις εκλογές γκρεμίζετε το κτήριο ενώ θα μπορούσατε να το είχατε κάνει στην αρχή της θητείας σας ας πούμε....ΤΥΧΑΙΟ......?? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.........!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν κατασκευαζοταν δεν το ειδε κανενας αρμοδιος? Τι να πει κανεις υπαρχουν και χειροτερα.Αυτοι ειμαστε αυτο το κρατος και αυτος ο δημος μας αξιζει και ας φωναζουν ορισμενοι για κατι καλυτερο.Περαστικα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι είμαστε εκλέγουμε.
    Τυχαίο, δεν νομίζω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο σε όσους συντέλεσαν στην κατεδάφιση επιτέλους αυτού του εκτρώματος.
    Για μια δεκαετία βολοδέρνει και μεταφέρετε από έτος σε έτος.
    Τα έργα που δεν έχουν ολοκληρωθεί και θα μεταφερθούν στο νέο έτος προτείνω να μην τα συνεχίσει η νέα δημοτική αρχή αν αλλάξει,διότι δεν είναι δικά της δημιουργήματα,ούτε τα ψήφισε για να εκτελεστούν.
    Επίσης όπως αναφέρθηκε η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν θα αφήσει πίσω της καμία μελέτη.Τις μελέτες για τις ασφαλτοστρώσεις,ποιός τις συνέταξε και θα τις ολοκληρώσει υποψήφιος συνδυασμός αν εκλεγεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΟ? ΤΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΛΕΣ 1:00 Μ.Μ.; ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 24/10, 1:00 μμ. Οι μελέτες για τις ασφαλτοστρώσεις συντάχθηκαν το 2008, αν σου λέει κάτι το έτος σύνταξης. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. Περιμένουν κι αυτές στα αζήτητα. Η νέα δημοτική αρχή που θα εκλεγεί θα τις ξεθάψει και θα τις υλοποιήσει, να είσαι σίγουρος γι’ αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα παράπονά σας στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την επανεξέταση των χρηματοδοτήσεων και της ένταξης έργων στο πρόγραμμα "Αλ.Μπαλτατζής"
    Εγώ χαίρομαι που έχω "Τρικυμία εν κρανίω" την παρούσα στιγμή,εσείς θα την πάθετε αργότερα και να είστε σίγουροι δεν θα χαρείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα παράπονά μας στον Υπουργό;
    Εμείς θα κάνουμε παράπονα στον Υπουργό;
    Κι ο δήμαρχος τι ρόλο παίζει, το ρόλο της γλάστρας;
    Φυσικά και έχεις τρικυμία φίλε μου…
    Δήμαρχο ψηφίζουμε όχι για να έχουμε άλλον ένα δημόσιο υπάλληλο που θα ασχολείται με την καθημερινότητα της γραφειοκρατίας, αλλά κάποιον που θα μπορεί να διεκδικεί…
    Που την γνωρίζει όμως τη λέξη ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ο νυν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το ΠΕ και το ΚΑΝΕ, ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, καλο Ξεκινημα.
    Αλλος ενας αγνωστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλό Ξεκίνημα ; μάλλον καλό Τέλειωμα θέλεις να πεις. τώρα που τέλειωσε η θητεία του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επέμβαση της τελευταίας ώρας που στοχεύει στο θόλωμα του μυαλού των ψηφοφόρων.
    Από μένα, μία και μόνο συμβουλή:
    Βάλτε στο περιθώριο όλα όσα επιχειρούν να συσκοτίσουν το μυαλό σας.
    Ρίξτε μια αστραπιαία ματιά σε όσα έγιναν ή δεν έγιναν την τελευταία τετραετία και αποφασίστε, με καθαρή σκέψη, πού θα δώσετε την ψήφο σας, ώστε να πιάσει πραγματικά τόπο και να μετατραπεί σε δύναμη υπεράσπισης των συμφερόντων του τόπου και σε μοχλό αναγέννησης της ελπίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προσπαθώ να βρω το πολιτικό κόστος στο οποίο αναφέρεται ο κύριος Βασιλούδης.
    Το συγκεκριμένο κτίριο έχει αγοραστεί από το δήμο Σκοπέλου εδώ και χρόνια με σκοπό να κατεδαφιστεί ο πάνω όροφος. Κανείς δημότης επομένως δεν θα είχε πρόβλημα να γκρεμιστεί. Αντιθέτως όλοι μας τόσο καιρό το περιμέναμε.
    Μάλιστα υπήρξε πρόταση από σύμβουλο του κυρίου Βασιλούδη στην αρχή της τετραετίας, που προφανώς αγνοήθηκε, να γκρεμιστεί ο πάνω όροφος και αφού τοποθετηθεί σκεπή και σοβατιστεί να δημιουργηθεί ένας εκθεσιακός χώρος.
    Επομένως η φράση, με οποιοδήποτε πολιτικό όφελος, θα ταίριαζε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κάπου διάβασα για «τρικυμία εν κρανίω»… μάλλον τα μπέρδεψε ο άνθρωπος, γιατί πραγματικά σε ότι έκανε ή ΔΕΝ έκανε αυτήν την τετραετία, το μόνο που φοβόταν ήταν το πολιτικό κόστος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διάβασα το προεκλογικό έντυπο που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες ο κ.Βασιλούδης. Τί διαπίστωσα;
    ΄Οτι πολλά από τα μεγάλα έργα που αναφέρει μέσα είναι έργα που μελετήθηκαν (οι μελέτες υπήρχαν στο Δήμο και στα Υπουργεία και την Περιφέρεια) είναι από την χρυσή εποχή του Σταμάτη Περίσση και του καλύτερου δημοτικού συμβουλίου που έχει ποτέ αναδείξει η Σκόπελος.
    Τί να πώ για τους βιολογικούς καθαρισμούς της Σκοπέλου και του Εληους, το λιμάνι του ΄Εληος, τον ΧΥΤΑ στη Σκόπελο,τα σφαγεία και τόσα άλλα μικρότερα.Τα παραπάνω έργα συνεχίστηκαν από τον επόμενο Δήμαρχο κ.Παχή Γιώργο και ολοκληρώθηκαν μερικά από τον κ.Βασιλούδη, Πώς λοιπόν τα αναφέρει σαν έργα δικά του.Τα έργα τα δικά του είναι τα λύματα της αποχέτευσης που πέφτουν μέχρι τώρα "ζωντανά" στο λιμάνι της Σκοπέλου, η παιδική χαρά στο Εληος που στρώθηκε προχθές με πλαστικό τάπητα υποτίθεται να προστατεύονται τα παιδιά αλλά αυτά όταν πέφτουν κάτω πρέπει να πάνε σε γιατρό, το λιμάνι του Εληος που δεν μπορεί να σταθεί βάρκα μέσα από την φουρτούνα(λιγότερη φουρτούνα έχει έξω από το λιμάνι), η διακοπή της ηλεκτροδότησης της παραλίας του έληος για 20 μέρες στο μέσον του καλοκαιριού, το γυμναστήριο και το νηπιαγωγείο της Σκοπέλου που κοντεύει να πέσει η σκεπή τους και να τραυματίσει τα παιδιά, το δημοτικό λεωφορείο που έγδυσε στην κυριολεξία ο προηγούμενος που το είχε για να μην το πάρει ο σημερινός πλειοδότης, με την εντολή του Αντιδημάρχου κ.Πατσή, το Δημοτικό Σχολείο του Παληού Κλήματος που κατήντησε ερείπιο όπως ερείπιο κατήντησε και το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα στο Παληό Κλήμα, ο δρόμος που έχει κατά το ήμισυ διανοίξει για την τοποθεσία Σπάσματα-Κλήματος ο Θ.Κοτανίδης χωρίς μελέτη τεχνκή και περιβαλλοντική(εκεί έχει κτήμα ο Δήμαρχος) κ.α.
    Το αλσύλια στο Εληος που διαμόρφωσε το Δασαρχείο σε τί κατάσταση βρίσκονται; Μπορεί να κάτσει κάποιος να δροσιστεί;
    Ας μας πει ο Δήμαρχος ποιά υπηρεσία ασφαλτόστρωσε το δρόμο προς τον βιολογικό του Εληος που αναφέρει ότι έγινε από το δήμο καθώς και τον επαρχιακό δρόμο από το Λουτράκι μέχρι το βενζινάδικο του Σαλπαδήμου. Η Νομαρχία Μαγνησίας και όχι ο Δήμος.
    Στη Γλώσσα δε ποιά έργα έκανε, την αποκατάσταση του ΧΑΔΑ; Αυτό ήταν εντολή τελεσίγραφο από την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση.Το πάρκιγκ και την πλατεία στην Ελευθερώτρια έκανε και αυτά με χρήματα του κ.Νάκου από το Υπουργείο Εσωτερικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναί έχεις δίκιο για την χρυσή εποχή του Περίσση. Εφόσον ήταν χρησή όπως λές γιατί δέν συνεχίστηκε?
    Λές ότι τα λεφτά ήταν του κ. Νάκου από το Υπ. Εσωτερικών. Απο πού ήθελες να ήταν δηλαδή? δέν γνωρίζεις ότι οι δήμοι χρηματοδοτούνται από αυτό το υπουργείο? Ο κ. Περίσσης από πού τα είχε βρεί τα χρήματα? από το δήμο? δέν ήταν από την ΕΕ μέσω του υπουργείου Εσωτερικών και του Αρμόδιου υφυπουργού της Μαγνησίας τον κ. Τζανή?.
    Πρωτού λοιπόν γράφεις σχόλια να ενημερώνεσε πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελείωσαν οι εργασίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.