Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Για τη στέγη του κλειστού στη Σκόπελο

Είπα ότι το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα.
Έτσι μας είπαν...
Είπα να μην ξανασχοληθώ. 
Κάνω αντιπολίτευση μου είπαν ...
Σε λίγο όμως κλείνουμε χρόνο από τότε που η στέγη του Γυμναστηρίου μας τα έκανε μούσκεμα κυριολεκτικά.
Τίποτα δεν έγινε, οι βροχές ξανάρχισαν και ετοιμαζόμαστε για την πρώτη επέτειο.
Βρε μήπως να ζητήσουμε τίποτα ταξίματα από τη Μαριγούλα;
Πιο πολλές πιθανότητες έχουμε για να εισακουστούμε. 
Δημήτρης Ντακούλας

16 σχόλια:

  1. Ψήφισέ με, Δημητράκη,
    ψήσε και τον Αντωνάκη,
    ...για το πρόβλημα σ' σκασίλα μ',
    Ντακούλα, κι σκουρδουκαίλα μ'!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάω και για δημαρχίνα
    και ξέχασα τρομάρα μου
    να υπογράψω πριν,
    Δημητράκη, αμ σόρι.
    Μαριγούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά πως κάνετε έτσι!!! Σήμερα 20 μέρες πριν από τις εκλογές και υπό βροχή παρακαλώ τους ήρθε να το φτιάξουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φέρτε επιγώντως τη Μαριγούλα να φτιάξει όλες τις σκεπές που στάζουν αλλά μάλον την στείλανε διακοπές στην Αφρική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε μου Δημήτρη,
    Συμμετέχοντας σε ένα έκτακτο συμβούλιο του δήμου μας με θέμα αθλητισμός και νέοι, άκουσα τον κύριο Βασιλούδη να δηλώνει ανήσυχα ότι οι νέοι του νησιού μας απέχουν από αθλητικές δραστηριότητες ενώ παράλληλα πίνουν καπνίζουν και ξενυχτάνε στα καφέ του νησιού μας. Ακουστήκαν διάφορα από πολλούς. Αποτέλεσμα μέχρι σήμερα από αυτή την συγκέντρωση ένα μεγάλο μηδέν.
    Αν δούνε καλύτερα όμως οι ανήσυχοι υπεύθυνοι, θα διαπιστώσουν ότι κάθε φορά που στους νέους μας προσφέρετε μια νέα αθλητική διέξοδος αυτοί πέφτουν με τα μούτρα στο νέο άθλημα. Τι γίνετε μετά; Οι εκάστοτε αθλητικοί σύλλογοι στερούμενοι χρηματικής βοήθειας, υλικοτεχνικής και κτιριακής κάποιες φορές υποδομής, αδυνατούν να προσφέρουν αυτό που ονειρεύονταν στα παιδιά με αποτέλεσμα να μαραζώνουν και να σβήνουν αφήνοντας τα παιδιά με το παράπονο και την απογοήτευση.
    Μη σου φαίνεται λοιπών παράξενο φίλε μου που δεν νοιάζονται για τι στέγη του γυμναστηρίου. Σκέψου μόνο ότι στην Σκόπελο του 2010, την Ελλάδα του πολιτισμού, στην είσοδο του νησιού μας, τα παιδιά μας εδώ και τρία χρόνια κάνουν αθλητισμό δίπλα στα σκουπιδιάρικα τα παλιοσίδερα και τις ακαθαρσίες των πλανόδιων.
    Τελικά ίσως τα παιδιά είναι πιο έξυπνα από εμάς διαλέγοντας πιο πολιτισμένους χώρους, από αυτούς που τους προσφέρουμε εμείς, για να περνούν την ώρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σχολιαστή 11:35 ΜΜ, αν ασχοληθούν οι νέοι μας με τον αθλητισμό, πως θα δουλέψουν τα café bar του χωριού μας, αφού δεν έχουμε τουρίστες να τα γεμίσουν; Κάποιοι πρέπει να τα γεμίσουν για να τους αφήσουν λεφτά, και ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ πρέπει να τα γεμίσει η νεολαία μας. Μην εκπλαγείς να δεις ακόμα και παιδιά του δημοτικού να πηγαίνουν στα café bar για να περνάνε την ώρα τους ευχάριστα, ελλείψει γυμναστηρίου και των συναφών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγά μην τον ενδιαφέρει τον Βασιλούδι η νεολαία. Τι έκανε 4 χρόνια για τους νέους;;; Μήπως τώρα βγει στο μπαλκόνι και πει πόσο μας νοιάστηκε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ ξέρω ότι όταν παράγοντας αθλητισμού ζήτησε οικονομική βοήθεια απο τον Δήμο για να ανταπεξέλθει στης υποχρεώσεις ομίλου με 36 παιδάκια πήρε την εξής απάντηση από μια κυρία η όποια σε αυτές της εκλογές είναι υποψήφια σύμβουλος με τον κ Βασιλούδι : Ποιος σας είπε να φτιάξετε όμιλο.
    Βγάλτε τα συμπεράσματα σας .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε 5,08 ένας λόγος παραπάνω για να μας πείς το όνομα της υποψηφίου για να μήν την ψηφίσουμε, αλλά μάλλον είσαι και εσύ σάν μερικούς που απλά θέλουν κάτι να πούν.
    Σε προκαλώ να πείς το όνομά της και σε ποιόν το είπε. Ζητάω πολλά εε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 24 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2010 1:10 Μ.Μ. τι το θες το όνομα αφού θα ψηφίσεις Βασιλούδι καλά να πάθεις και περαστικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μόλις πληροφορήθηκα από έγκυρη πηγή και παρακαλώ να το δημοσιεύσετε, ότι η τρύπα που είχε γίνει στη στέγη του κλειστού γυμναστηρίου από βεγγαλικό, επισκευάστηκε επί δημαρχίας Βασιλούδι.
    Το έργο είχε τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ», η χρηματοδότηση έγινε από το Πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ» και ο εργολάβος που ανέλαβε τις επισκευές πληρώθηκε προς 25.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι, αυτές οι εργασίες όμως έγιναν το 2009 και είναι αλήθεια ότι στοίχισαν 25.000 ευρώ. Μετά όμως από λίγο καιρό άρχισε πάλι να στάζει!!!
    Ρωτήστε να μάθετε ποιος εργολάβος έκανε το έργο, ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι το παρέλαβαν υπογράφοντας την καλή του εκτέλεση και γιατί μετά από λίγους μήνες άρχισε πάλι να τρέχει;;; 25.000 ευρώ πήγαν για το ΤΙΠΟΤΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 25.000 ευρώ αέρα πατέρα…
    Και τον εργολάβο ξέρουμε που «διόρθωσε» τη στέγη πριν ένα χρόνο …
    Και τους δημοτικούς συμβούλους ξέρουμε που υπέγραψαν για την «καλή εκτέλεση» του έργου…
    Μόνο που η στέγη ΔΕΝ επιδιορθώθηκε τελικά…
    Και συνέχισε να τρέχει νερά…
    Αυτό λέγεται ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφού τους ξέρετε και τους εργολάβους και τους δημοτικούς συμβούλους, φροντίστε να τους μαυρίσετε σε αυτές τις εκλογές. Καλό στον τόπο μας θα κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ούτε μία ψήφος σε όσους μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας.
    Εμείς έχουμε τον τελευταίο λόγο με την προσέλευσή μας στην κάλπη!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όχι μόνο κοροϊδεύουν εμάς, αλλά και τους δικούς τους στη συγκέντρωση που είχαν πρόσφατα… αξίζει να διαβάσετε το λόγο του νυν στο άλλο blog ( www.ekloges-sporades.blogspot.com/2010/10/ss-2.html), για να διαμορφώσετε τη δική σας άποψη περί χαμηλότατου επιπέδου πολιτικής αντιπαράθεσης. Πραγματικά, ευχαριστούμε το διαχειριστή που έκανε την ανάρτηση.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.