Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

O εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στη Σκιάθο


Στη Σκιάθο, παρά τη δυνατή βροχή, γιορτάστηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου. Το πρωί έγινε η Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό των Τριών Ιεραρχών και τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο εκπαιδευτικός του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου κ. Αλέξανδρος Γιαννής, ενώ αργότερα έγινε η επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των πεσόντων Σκιαθιτών στο πόλεμο του 1940- 44 και η κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Σκιάθου κ. Νικόλαο Πλωμαρίτη, το Νομαρχιακό Σύμβουλο κ. Φώτη Ζεμπέκη, τον Λιμενάρχη Σκιάθου κ. Εμμανουήλ Παντελάκη, τον Δ/κτή Α. Τ. Σκιάθου κ. Διχτά Ανάργυρο, τον Διοικητή Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου κ. Γεώργιο Λιακόπουλο, τα Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σκιάθου, τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σκιάθου, την Ένωση Γονέων Δήμου Σκιάθου, το Σύλλογο Γυναικών Σκιάθου, το Τοπικό  Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και το Σύλλογο «Αλκή».
Ακολούθησαν ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου στην κλειστή αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου στο «Μπούρτζι».
Η σχολική παρέλαση δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.


2 σχόλια:

  1. Προς,
    τον συντάκτη του κειμένου, θα ήθελα να τον ενημερώσω ότι είναι ελλειπές, και θέλω να πιστεύω όχι εσκεμμένα (;!), το δημοσίευμά σας!
    Ως πρόεδρος της Ν.Ε Μαγνησίας του ΛΑΟΣ, κατέθεσα στεφάνι, όπως κάθε χρόνο και σε όλες τις εθνικές εορτές, τιμόντας, εν αντιθέση με τα υπόλοιπα κόμματα, τα οποία ουδέποτε το έχουν έως τώρα τουλάχιστον κάνει, τους πεσόντες για την πατρίδα.
    Παρακαλώ όπως προβείται άμεσα σε διόρθωση για να είναι και συμβατό το δημοσίευμά σας, με την έως τώρα αντικειμενικότητα η οποία διέπει την εφημερίδα σας.

    Μετά τιμής
    Βασίλειος Παναγόπουλος
    Πρόεδρος Ν.Ε Μαγνησίας ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aγαπητέ Βασίλη
    το επίσημο δελτίο Τύπου του Δήμου Σκιάθου, το οποίο σου προωθώ στο mail σου και το οποίο αναρτήσαμε, δεν αναφέρει ότι κατέθεσες στεφάνι.
    Λόγω καιρού δεν είμαστε στη Σκιάθο για να γνωρίζουμε τί έγινε... Από την εφημερίδα και το blog έχεις φιλοξενηθεί πολλές φορές...
    Η φράση «προβείται άμεσα σε διόρθωση» δεν είναι η κατάλληλη για να προβεί το blog σε διόρθωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.