Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Προσκυνηματική εκδρομή Γλωσσωτών

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010, επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομο, πενήντα περίπου Γλωσσώτες, οι οποίοι, με την ευθύνη του Εφημερίου της Ενορία Αρχιμ. Αλεξίου Παπασταμούλου πραγματοποίησαν προσκυνηματική εκδρομή σε Μοναστήρια και Προσκυνήματα της Ευβοίας. Τους προσκυνητές συνόδευε και ο υπεύθυνος του Ιερού Μετοχίου Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Σκοπέλου, της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος του Αγίου Όρους και υπηρετών και ως Εφημέριος-Ιεροκήρυξ στη Σκόπελο Αρχιμ. Διονύσιος Μπίλλης.
Ο Σεβασμιώτατος και οι συνεργάτες του δέχθηκαν με πολλή εγκαρδιότητα τους εκ Σκοπέλου επισκέπτες, στα πρόσωπα των οποίων πάντοτε διακρίνεται η ευγένεια, η αγάπη και η υιική αφοσίωση, δείγμα των οποίων τυγχάνει η πάντοτε εγκάρδια φιλοξενία του Μητροπολίτου και των εκ Χαλκίδος Κληρικών, όσες φορές επισκέπτονται για ποιμαντικούς λόγους τη Σκόπελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.