Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Και 6ος υποψήφιος δήμαρχος στη Σκόπελο

Ο Γιώργος Λαγουδάκης επικεφαλής του συνδυασμού
«Ήρθε η ώρα σας!»
Αλλάζει δραματικά το εκλογικό σκηνικό στη Σκόπελο, αφού πριν από λίγο ο δραστήριος και αγαπητός δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Λαγουδάκης αποφάσισε μαζί με ένα επιτελείο εκλεκτών συνεργατών να διεκδικήσει τη Δημαρχία.
«Είναι η ώρα να κάνω την αποφασιστική αυτή κίνηση μετά από μια επιτυχημένη θητεία στο δημοτικό συμβούλιο και στη ΔΗΚΕΣ, αλλά και μετά από απαίτηση και πιέσεις πολλών συμπολιτών μου, που και αυτοί διαισθάνονται ότι "έφθασε η ώρα τους"» μας είπε ο Γιώργος Λαγουδάκης φανερά συγκινημένος και αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει και τη στήριξη του νυν δημάρχου Γιώργου Μιχελή.

Ο Γιώργος Λαγουδάκης, στον οποίο ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, θα ανακοινώσει την απόφασή του, αλλά και τις βασικές αρχές του προγράμματός του σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο δημοτικό καφενείο Σκοπέλου και γι' αυτό το λόγο ανακλήθηκε και η άδεια του Βασίλη, ο οποίος επιστρέφει εσπευσμένα για να ετοιμάσει μικροφωνικές και καθίσματα.

Όπως είναι φυσικό πολλοί από τους μέχρι τώρα υποψήφιους δημάρχους, μετά το "ρεύμα Λαγουδάκη" και την μεγάλη διαρροή ψηφοφόρων προς τον νέο συνδυασμό, ανέκρουσαν πρύμνα και σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθούν από την κούρσα διεκδίκησης της Δημαρχίας.

Ραντεβού σήμερα στις 12 στο δημοτικό Καφενείο.

Ήρθε η ώρα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.