Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ο Δήμος… τί άλλο να κάνει ο Δήμος;

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής γράφει στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες»:
Κύριε Πούλιο

Διάβασα στην έγκριτη ιστοσελίδα σας τις ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. Σκοπέλου και την αποστροφή της τελευταίας παραγράφου, όπου το Δ.Σ. «εύχεται και ελπίζει η νέα δημοτική αρχή να βρεθεί κοντά στις ομάδες μας, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τον αθλητισμό και τη νεολαία του τόπου». Κι εγώ το εύχομαι.

Είχα επίσης διαβάσει, προ καιρού, αποσπάσματα της ομιλίας του Προέδρου του Συλλόγου κατά τη διάρκεια του ετήσιου χορού του (στον οποίο παρευρέθηκα, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά περάσαμε απαρατήρητοι). Εκεί ο Πρόεδρος του Συλλόγου, αφού ευχαρίστησε όλους τους άλλους, προέβη και στο σχόλιο ότι η βοήθεια των τοπικών αρχών (δηλαδή του Δήμου) είναι «ελάχιστη έως ανύπαρκτη».

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ο Δήμος αφιερώνει δύο υπαλλήλους σχεδόν πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για να φροντίζουν το γήπεδο ποδοσφαίρου και το κλειστό γυμναστήριο. Ο Δήμος πληρώνει για τη θέρμανση των κτιριακών εγκαταστάσεων, καθώς και τον καθαρισμό τους. Ο Δήμος πληρώνει για την προμήθεια όσων υλικών απαιτούνται για τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Ο Δήμος διαμεσολαβεί για την εξεύρεση χορηγών. Ο Δήμος… τί άλλο να κάνει ο Δήμος; Έλεος..!

Γιώργος Μιχελής
Δήμαρχος Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.