Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ενημέρωση των μαθητών του Γυμνασίου και Λυκείου Σκοπέλου από την Πυροσβεστική

Στα πλαίσια ενημερωτικής εκστρατείας των μαθητών της νήσου για την ευαισθητοποίησή τους, όσον αφορά την δική τους συμμετοχή και τη βοήθεια που μπορούν να παράσχουν στην αντιπυρική προστασία, ο διοικητής του Π.Κ. Σκοπέλου και πυροσβέστες επισκέφθηκαν το Λύκειο και το Γυμνάσιο της Σκοπέλου, όπου ενημέρωσαν τους μαθητές για τους κινδύνους των πυρκαγιών αλλά και των σεισμών, πως θα προστατευθούν το καλοκαίρι και πώς μπορούν να συνδράμουν στο δύσκολο έργο της πυροσβεστικής αρχής του νησιού για την προστασία των περιουσιών και της ανθρώπινης ζωής των πολιτών, ως ενεργοί πολίτες. 

Τέλος έγινε συζήτηση, λύθηκαν απορίες τους, έτσι ώστε όλα αυτά που...
άκουσαν και έμαθαν να τα μεταλαμπαδεύσουν στους οικείους τους.

Τέτοιες δραστηριότητες θα γίνονται σε τακτά διαστήματα από το προσωπικό του Π.Κ. Σκοπέλου, όπου είναι δυνατόν, για να επιτευχθεί  έτσι η καλύτερη συστράτευση όλων των πολιτών στο πλευρό των πυροσβεστικών δυνάμεων, ενόψει του φετινού καλοκαιριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.