Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Καταγγελίες για "βαρελόσκυλα" στη Σκόπελο

Άλλη μία καταγγελία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο αστυνομικό τμήμα Σκοπέλου επειδή κάτοικος του νησιού είχε δεμένο μόνιμα το κουτάβι του.Σύμφωνα με ερμηνευτική εγκύκλιο του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ρούσσου - Εμμανουήλ Παπαδάκης «οι δράστες τέτοιων πράξεων είναι εγκληματίες που διώκονται με την αυτόφωρη διαδικασία και οι πράξεις τους, που έχουν "βαρύνουσα εγκληματική απαξία", τιμωρούνται μετά από αυτεπάγγελτη μήνυση, χωρίς δηλαδή να απαιτείται η καταβολή του παραβόλου των 100 ευρώ για την κατάθεσή της.» (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).

Η Νατάσα Λαμπρόγιαννη, η οποία εδώ και πολύ καιρό φροντίζει πάνω από 400 αδέσποτα στη Σκόπελο είπε στην εφημερίδα Σποράδες: «Η καταγγελία έχει γίνει πλέον καθημερινότητα, καθώς είναι -δυστυχώς- ο μοναδικός τρόπος να καταλάβουν οι κάτοικοι του νησιού επιτέλους πως δεν πρέπει να έχουν δεμένα τα σκυλιά τους χωρίς καν τα στοιχειώδη σε τροφή και νερό. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε καταφέρει να απελευθερώσουμε δεκάδες σκυλιά από τα δεσμά τους, καθώς οι ιδιοκτήτες με τον φόβο της αστυνομίας έχουν τουλάχιστον προσφέρει τα βασικά πράγματα στα κατοικίδια τους. Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά συνεχίζουμε ακάθεκτα τον αγώνα μας.»

Να σημειώσουμε ότι αυτό τον καιρό η Νατάσα αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις τροφές που έχουν τελειώσει και κάθε προσφορά σας -σε είδος- θα είναι πολύτιμη βοήθεια για τα αδέσποτα της Σκοπέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.