Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Μια μεγάλη φιλία γεννιέται...

Τα Πουλιά και οι Οδηγοί του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Σκιάθου, λίγο πριν η Οδηγική χρονιά ολοκληρωθεί φορτώθηκαν τα σακίδιά τους και σαν «Περιπλανώμενο Τσίρκο» βάλανε πλώρη για την Σκόπελο (κλικ).
Γι' αυτή την ευχάριστη επίσκεψη η αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων Σκοπέλου Ελεάνα Μαυραντή είπε στις «Βόρειες Σποράδες»:

«Ηταν μεγάλη η χαρά μας να φιλοξενήσουμε τα παιδιά από το γειτονικό νησί και τιμή μας κάθε φορά που μας επισκέπτονται συστήματα εκτός Σκοπέλου. Τα παιδιά αισθάνονται σαν να συναντούν τα “αδέρφια τους” και μαθαίνουν παίζοντας τι θα πει παρέα, φιλία, συνεργασία, ενώ οι φιλοξενούμενοι μας μεταφέρουν ήθη και έθιμα του νησιού μας στα μέρη τους διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη Σκόπελο.

Η κα Κοκκολιού Γιαννούλα και το επιτελείο της, δείχνοντας μέσα από τα παιδιά της Σκιάθου πόσο αξιόλογη δουλεία κάνουν μας άφησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια ελπίζοντας οι Σκιαθίτες φίλοι μας να υποστηρίξουν ακόμα πιο θερμά το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι είχαμε φιλοξενηθεί και εμείς στη λέσχη τους στη Σκιάθο φέτος ενισχύοντας τους δεσμούς φιλίας.

Στην μεγάλη αυτή παρέα μας έκανε την τιμή να παραστεί και ο “δικός μας” Θανάσης Φαδάκης με τον γιο του, μασκότ της δράσης μιας και ήταν το πιο μικρό λυκόπουλο με στολή! O Θανάσης ήταν στο 13ο σύστημα Α/Προσκόπων Αθηνών και στο 19 σύστημα Α/ Προσκόπων Θεσσαλονίκης και συνεχίζει μιας και Πρόσκοπος είσαι σε όλη σου την Ζώη.»

Ο Θανάσης Φαδάκης μας είπε: «Συγχαρητήρια στο...
1ο σύστημα Σκοπέλου για την πρωτοβουλία και τις δράσεις που πραγματοποιούνται και ιδιαιτέρα με άλλα συστήματα – λέσχες από κοινού με γειτονικά Νησιά. Η έννοια του Προσκοπισμού είναι τεράστια από μόνη της και εκτός της Προσκοπικής υπόσχεσης που έχει δώσει ο κάθε ένας από εμάς, δεν έχει να κάνει με κόμματα, πολιτικές, ομάδες και ιδεολογίες. Ελπίζω τώρα που αποσύρομαι από τα κοινά να μου δοθεί ελεύθερος χρόνος ώστε να μπορέσω να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια σας»

Η Ελεάνα Μαυραντή δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά την Ολυμπία Πέγιου και τις νηπιαγωγούς του 2ου νηπιαγωγείου Σκοπέλου, οι οποίες διέθεσαν τον χώρο του νηπιαγωγείου για να εξυπηρετηθούν τα παιδιά, χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η δράση. Επίσης να ευχαριστεί τον Νίκο Ορφανό, ο οποίος πάντα μας προμηθεύει τους Προσκόπος με διάφορα υλικά. Τέλος να ευχαριστεί την ταβέρνα “η κουζίνα της Κυρατσώς” και την οικογένεια Κοσμά, που για μια ακόμη φορά αγκάλιασε τα παιδιά με αγάπη, τα “καλοτάισε” και τα περιποιήθηκε ιδιαίτερα όλο το τριήμερο.

Ένα μεγάλο "Ευχαριστώ" από την Ελεάνα και στις κυρίες της επιτροπής κοινωνικής συμπαράστασης των προσκόπων Σκοπέλου οι οποίες βρίσκονται πάντα δίπλα μας σε όλες μας τις δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.