Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Τηλεφωνική απάτη με στόχο τους επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων

Προς γνώση...

Την προσοχή των μελών της εφιστά η Κυκλαδική Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων, καθώς για άλλη μία φορά έχουν εμφανιστεί απατεώνες που προσπαθούν να αποκομίσουν οικονομικό όφελος.

Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται μέσω τηλεφώνου ως εκπρόσωποι τουριστικών και επαγγελματικών οδηγών και με πρόσχημα την προβολή και διαφήμιση της επιχείρησης ζητούν διάφορα στοιχεία.

Για το θέμα αυτό, σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος της Κυκλαδικής Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Αντώνης Καρατάσος:
«Ενημερώνουμε τα μέλη μας - επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων (ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα, Τουριστικές Κατοικίες, τουριστικές Επαύλεις) ότι διάφοροι απατεώνες τηλεφωνούν και δηλώνουν ότι είναι από τουριστικούς ή επαγγελματικούς οδηγούς. Ζητούν διάφορα στοιχεία της επιχείρησης σας (email, website, φαξ, κινητό κλπ) και στο τέλος ζητούν να παραλάβετε με αντικαταβολή ένα φάκελο. Υπόσχονται προβολή στο internet, εμφάνιση της επιχείρησης σας στη πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης των  Google και Yahooο, χωρίς αυτό φυσικά να συμβαίνει πραγματικά. 
Προτρέπουμε τα μέλη μας να μην πληρώνουν τίποτα αν δεν...
εξακριβώσουν τι πραγματικά θα κερδίσουν από μια τέτοια συναλλαγή. Να ζητούν τα στοιχεία της εταιρείας και του υπαλλήλου και να απευθύνονται στο Σύλλογό τους ή να καταγγέλλουν κάθε προσπάθεια εξαπάτησής τους στο τηλέφωνο 1520 της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή ή στο http://www.1520.gov.gr/
ΠΗΓΗ: http://cyclades24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.