Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Από το πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των υποψηφίων σύμφωνα με νέα εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών

Μετά την ανακοίνωση της εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα «Συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 18ης Μαΐου 2014» και Α.Π. 19223/12-5-2014 σύμφωνα με την οποία:
«Το Υπουργείο θα συγκεντρώσει από τις Περιφερειακές Ενότητες και θα διοχετεύσει με τη χρήση σύγχρονων ηλεκτρονικών μέσων, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης (τηλεόραση - ραδιόφωνο - τύπο - διαδίκτυο), για όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας, μόνο τα αποτελέσματα των συνδυασμών που θα συμμετέχουν στις δημοτικές και στις περιφερειακές εκλογές και όχι εκείνα με τους σταυρούς προτίμησης των υποψηφίων.»

Δεν προβλέπεται η συμπλήρωση και αποστολή από τον δικαστικό αντιπρόσωπο εντύπου (τηλεγραφήματος) αποτελεσμάτων υπέρ υποψηφίων.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αναγκαστικά και με δεδομένο ότι «δεν θα έχει στη διάθεσή της τα ανάλογα στοιχεία αποτελεσμάτων Υπέρ Υποψηφίων» προκειμένου να τα επεξεργαστεί και να διοχετεύσει στο διαδικτυακό τόπο ανακοινώνει ότι στον ιστότοπο ekloges.thessaly.gov.gr θα δημοσιοποιηθούν αποτελέσματα:

Περιφερειακών Εκλογών (Υπέρ Συνδυασμών Μόνο)

Δημοτικών Εκλογών (Υπέρ Συνδυασμών Μόνο)

Τα αποτελέσματα με τους σταυρούς προτίμησης των υποψηφίων θα ανακοινωθούν από το πρωτοδικείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.