Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Αδέσποτα σκυλιά θανατώνουν αρνιά στο Διακόπι / Για σοβαρή οικονομική ζημιά μιλούν οι Σκοπελίτες κτηνοτρόφοι

Σοβαρή οικονομική ζημιά σε κτηνοτρόφους προκαλούν αδέσποτα σκυλιά στην περιοχή Διακόπι Σκοπέλου, που όπως παρατηρούν κάτοικοι της περιοχής εμφανίστηκαν ξαφνικά και αφού δεν φύτρωσαν, όπως χαρακτηριστικά λένε, κάποιος τα πήγε εκεί και τα παράτησε.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε κρούσματα σε δύο διαφορετικούς κτηνοτρόφους, όπου στην μία περίπτωση θανατώθηκαν από τα εν λόγω αδέσποτα 4 μικρά αρνιά και στη δεύτερη έξι.

Εν τω μεταξύ και άλλοι κάτοικοι της περιοχής βρίσκουν κατά περιόδους εγκαταλελειμμένα σκυλιά στα κτήματά τους, ενώ επισημαίνουν τον κίνδυνο που διατρέχουν και οι κάτοικοι, οι οποίοι όσο πλησιάζει το καλοκαίρι θα αρχίσουν να αυξάνονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο κτηνοτρόφοι θα υποβάλουν μήνυση κατ΄αγνώστου, ενώ ζητούν από κάθε αρμόδιο να πάρει θέση και να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.