Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Ο Σκοπελίτης προπονητής Κώστας Καλαντζής σε διεθνές σεμινάριο taekwondo στο Aberdeen της Σκωτίας

Στο Aberdeen της Σκωτίας βρέθηκε προσκεκλημένος ο προπονητής και εξεταστής taekwondo Κώστας Καλαντζής (4dan ITF), ο οποίος συμετείχε στο 100ο παγκόσμιο Σεμινάριο TAEKWONDO, στο οποίο συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες παγκόσμιας εμβέλειας, κάτοχοι τίτλων και σπουδαίων διακρίσεων.

Στο σεμινάριο, στο οποίο συμμετείχαν 23 χώρες με 400 αθλητές διδάχθηκαν σε πολύωρα και κοπιαστικά μαθήματα εξειδικευμένες τεχνικές μάχης, ενώ στη διάρκεια του σεμιναρίου ο Σκοπελίτης προπονητής έδωσε επιτυχώς εξετάσεις για το 4ο dan, ενώ κρίθηκε...
ικανός να φέρει πλέον και την ιδιότητα του εξεταστή taekwondo.
Η εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» συγχαίρει και από αυτό το βήμα τον Κώστα Καλαντζή και εύχεται να είμαστε όλοι καλά να γράψουμε, σε μια 5ετία περίπου και για την απόκτηση του 5 dan από τον άξιο προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.