Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Αναφορά στη Βουλή για την μετακίνηση του μοναδικού στις Βόρειες Σποράδες παιδιάτρου ΕΣΥ στο Νοσοκομείο Βόλου

Ο βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, διαβίβασε ως αναφορά τήν από 20.4.2015 επιστολή του μοναδικού παιδιάτρου του ΕΣΥ σε ολόκληρο το σύμπλεγμα των Βόρειων Σποράδων (Σκόπελος, Σκιάθος, Αλόννησος), με την οποία ζητά να σταματήσει η συνέχιση της τακτικής των συνεχών μετακινήσεών του από το Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου υπηρετεί, προς το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου.

Ο συγκεκριμένος παιδίατρος καλείται συχνά, από τον Δεκέμβριο 2013 έως και σήμερα, να καλύψει τα λειτουργικά κενά της υποστελεχωμένης Παιδιατρικής Κλινικής του ΓΝΝΒ, δημιουργώντας δια της απουσίας του ακόμα μεγαλύτερα κενά στην λειτουργία του ΚΥ Σκιάθου, αφού για κάθε μέρα εφημερίας του στο ΓΝΝΒ συνεπάγεται 3ημερη απουσία του από την Σκιάθο.

Παρακαλείται ο κ. Υπουργός να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιλυθούν τα λειτουργικά προβλήματα του ΓΝΝΒ και να σταματήσει η τακτική των υποχρεωτικών μετακινήσεων του παιδιάτρου, που δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην παιδιατρική κάλυψη της περιοχής των Βορείων Σποράδων (ΚΥ Σκοπέλου, ΚΥ Σκιάθου, ΠΙ Αλοννήσου, για τα οποία ήδη έχουν κατατεθεί από τον βουλευτή σχετικές αναφορές) και μάλιστα εν όψει της θερινής περιόδου όπου η Σκιάθος αναμένεται να υποδεχτεί δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.