Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Αλόννησος / Πάνδημη συμμετοχή στη δράση Let’s Do It

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Απριλίου στην Αλόννησο η περιβαλλοντική δράση Let’s Do It Greece με μεγάλη επιτυχία. Στην δράση αυτή συμμετείχαν όλοι οι φορείς του νησιού, σχολεία, σύλλογοι, πρόσκοποι και λυκόπουλα καθώς και το σώμα Σαμαρειτών, υπό την αιγίδα του Δήμου Αλοννήσου. Συντονιστής όλης της προσπάθειας ήταν ο αντιδήμαρχος Αργυρίου Άγγελος, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Καλογιάννης Κων., καθώς και όλοι οι Δημοτικοί σύμβουλοι. Έντονη ήταν κι η παρουσία των γονιών που συνόδευαν τα παιδιά τους.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η μεγάλη συμμετοχή όλων των ξένων κατοίκων του νησιού που αγκαλιάζουν κάθε τέτοια προσπάθεια.

Στη περιβαλλοντική δράση έδωσε το παρόν και ο Δήμαρχος Αλοννήσου Βαφίνης Πέτρος με την οικογένεια του, περνώντας το μήνυμα της συμμετοχής και της προσφοράς για την περιβαλλοντική αναβάθμιση του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμος Αλοννήσου και η συντονιστική ομάδα του Let’s Do It Greece είχε φροντίσει να προμηθεύσει τους συμμετέχοντες με γάντια, σακούλες κι όλα τα απαραίτητα για τον καθαρισμό και καλλωπισμό. Στην εθελοντική δράση συμμετείχε ενεργά και το προσωπικό του Δήμου Αλοννήσου.

Ευχόμαστε κάθε χρόνο η προσπάθεια να μεγαλώνει και η προστασία του περιβάλλοντος αλλά κι ο εθελοντισμός να αποτελέσει επιτέλους μέρος της Παιδείας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.