Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Ευχαριστήρια επιστολή του αντιδημάρχου Σκοπέλου

Προς την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Δωροθέα Κολυνδρίνη

Σκόπελος 21 Απριλίου 2015

Ως υπεύθυνος Αντιδήμαρχος του Τμήματος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σκοπέλου, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημοσίως την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Κολυνδρίνη Δωροθέα, για την ανταπόκριση και την παραχώρηση Μηχανήματος Έργου καθαρισμού χόρτων, κλαδιών, σχοίνων κ.λ.π δενδρυλλίων του Περιφερειακού οδικού δικτύου, από Λουτράκι έως και τη Χώρα Σκοπέλου.

Εργασίες πρόληψης και αναγκαίες εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Επίσης θα ήθελα να τονίσω και την άμεση στήριξη - βοήθεια της κας Αντιπεριφερειάρχη που τυγχάνουμε ανά περιστάσεις, όπως τις περιόδους των έντονων καιρικών φαινομένων με παρέμβαση Μ.Ε. (χιονοπτώσεων, βροχοπτώσεων) ή και με την παρουσία κλιμακίων της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειάς μας, για την καταγραφή των όποιων προβλημάτων και ζημιών που προκύπτουν στο νησί μας.

Ευελπιστώντας πως θα συνεχιστεί η άριστη συνεργασία που έχουμε ως τώρα και για τα υπόλοιπα χρόνια της θητείας μας, να ευχηθώ να είστε πάντα γεμάτη υγεία και αρωγός στις προσπάθειες και στο δύσκολο έργο που έχουμε κληθεί να φέρουμε εις πέρας. 
                                           
Με απέραντη εκτίμηση,
Νικόλαος Μ. Τριανταφύλλου
Αντιδήμαρχος Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.