Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες στη Σκόπελο από τον χειρουργό - ιατρό Παύλο Τσαντίκο

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, ο χειρουργός ιατρός Παύλος Τσαντίκος, θα λειτουργεί το ιατρείο του στη χώρα της Σκοπέλου, με σκοπό τη διάγνωση και θεραπεία παθήσεων στο ευρύ φάσμα της γενικής χειρουργικής.
Παύλος Τσαντίκος
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
Η διάγνωση παθήσεων της κοιλίας (κοιλιακού τοιχώματος και σπλάχνων), του μαστού, του θυρεοειδούς αδένα, της κυκλοφορίας (αρτηριών και φλεβών κάτω άκρων), της περιπρωκτικής περιοχής, θα μπορεί να γίνεται με ασφάλεια και χωρίς ταλαιπωρία. Όπου απαιτείται θα είναι δυνατή η χρήση σύγχρονου υπερηχογράφου (ultrasound scanner).

Η γενική χειρουργική στο επίπεδο του εξωτερικού ιατρείου, μπορεί να αντιμετωπίσει καταστάσεις όπως: οξύ τραύμα, οξύ κοιλιακό ή άλλο πόνο.  

Στο ιατρείο: 

• γίνονται μικροεπεμβάσεις (όπως: διάνοιξη αποστημάτων-αιματωμάτων, αφαίρεση σπίλων, κύστεων, λιπωμάτων, λήψη βιοψιών, ονυχεκτομή).

• παρακολουθούνται ασθενείς με σοβαρές και χρόνιες παθήσεις (ογκολογικοί ασθενείς, διαβητικοί με άτονα έλκη κάτω άκρων, κατακεκλιμένοι κλπ.)

• κατόπιν σαφούς διάγνωσης μπορεί να γίνει προγραμματισμός για μείζονες χειρουργικές επεμβάσεις (κήλης, χολοκυστεκτομής, αφαίρεσης κιρσών, ογκολογικής χειρουργικής, κλπ.) σε κέντρα που χειρουργεί ο κ. Τσαντίκος,  στο Βόλο, στη Λάρισα και στη Θεσσαλονίκη.

Το ιατρείο θα λειτουργεί:

Τετάρτη 19.00 - 21.00
Πέμπτη 9.00 - 13.30

Ο χώρος του ιατρείου βρίσκεται στην περιοχή Γεφυράκι, δίπλα στη Γενική Ταχυδρομική.                                       
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 

Βόλου: 24210 34152
Σκοπέλου: 24240 22400
Κινητό: 6944776027

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.