Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Γεωργία Καραχαλίδου: Από την Ακαδημία Βόλεϊ του Α.Ο. Σκοπέλου στη Β' Εθνική!

Από τα “φυτώρια” της Ακαδημίας Βόλεϊ του Α.Ο. Σκοπέλου βασική για δύο χρόνια στην γυναικεία ομάδα και αυτή τη χρονιά παίκτρια της απαιτητικής Β' εθνικής Κατηγορίας!
Ο λόγος για την Γεωργία Καραχαλίδου, η οποία από την φετινή αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου Τριαδίου, η οποία παίρνει μέρος στο εθνικό πρωτάθλημα της Β' εθνικής κατηγορίας.
Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. Σκοπέλου Γιάννης Τσακάλης, αλλά και των ακαδημιών στις οποίες γίνεται αξιόλογη δουλειά, μας είπε γι' αυτή την μεταγραφή:
Είναι χαρά για μένα, αλλά και για τον Σύλλογό μας, να βλέπουμε αθλήτριες που ξεκίνησαν από τα τμήματα υποδομών, να αγωνίζονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες .Εύχομαι στην Γεωργία υγεία πάνω απ' όλα, χωρίς τραυματισμούς και κάθε επιτυχία στη νέα της ομάδα.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.