Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Ιστιοπλοΐα / Οι νικητές στο Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015» που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, στο Porto Carras στη Χαλκιδική, με το ξενοδοχειακό συγκρότημα να είναι η έδρα των αγώνων.
Οι περίπου 200 ιστιοπλόοι στα 24 σκάφη που πήραν μέρος στον αγώνα απόλαυσαν πέντε ημέρες εξαιρετικής ιστιοπλοϊας με έντονο συναγωνισμό για την κατάκτηση των πρώτων θέσεων.

Ειδικά η τελευταία ιστιοδρομία έγινε στον κόλπο του Νέου Μαρμαρά μπροστά στο Porto Carras κι έδωσε την ευκαιρία στον απλό κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των ιστιοπλόων που εκμεταλλεύτηκαν τον δυνατό άνεμο κι έκαναν ένα συναρπαστικό αγώνα.

Μετά από επτά ιστιοδρομίες, στην κατηγορία IRC την πρώτη θέση πήρε το σκάφος JINETERA με κυβερνήτη τον Θάνο Ανδρόνικο και ακολούθησαν το...
OXYGONON του Ακη Τσαλίκη και το BAXIMUS του Θανάση Μπαξεβάνη.

Στην κατηγορία ORC Performance και μετά από επτά ιστιοδρομίες, το ELLINIXX με κυβερνήτη τον Στέργιο Λεονταρίδη πήρε την πρώτη θέση έχοντας κατακτήσει την πρωτιά σε όλες τις κούρσες. Πίσω του ήταν το GRANDMA X του Χριστόφορου Πριτσούλη και μετά το ARISTOTELIS με κυβερνήτη τον Γιώργο Κώστα.

Στην κατηγορία ΟRC Sport το KOURSAROS με κυβερνήτη τον Γιάννη Λαμπριανίδη τερμάτισε στην πρώτη θέση μετά από έξι ιστιοδρομίες και μην έχοντας χάσει σε κούρσα. Μετά ήρθε το DE MAR A MAR του Νότη Μπατσή και τρίτο ήταν το EQUINOX με κυβερνήτη τον Γιώργο Ματσικίδη.

Οι ιστιοδρομίες περιλάμβαναν διαδρομές ελεγχόμενου στίβου (όρτσα-πρύμα, τρίγωνο) και παράκτιες διαδρομές στον Τορωναίο κόλπο και όλοι οι ιστιοπλόοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τοτ χρόνου στο «Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2016».

Δείτε το βίντεο με ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.