Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Η Αegean Regatta εγκαινιάζει το καταφύγιο τουριστικών σκαφών στα Λιμνιά Βολισσού

Η διοίκηση του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χίου επέλεξε να εγκαινιάσει την νέα σύγχρονη υποδομή της, χωρητικότητας 55 σκαφών, την ημέρα της έναρξης της Aegean Regatta 2015, την οποία και θα φιλοξενήσει από τις 20 έως τις 23 Αυγούστου 2015.

Η Aegean Regatta 2015 θα γίνει από τις 22 ως τις 29 Αυγούστου με εκκίνηση στα Λιμνιά Βολισσού της Χίου, συνεχίζει στο Βαθύ της Σάμου και στο Πυθαγόρειο και ολοκληρώνεται στους Λειψούς.

Η προετοιμασία για τη λειτουργία του νέου καταφυγίου τουριστικών σκαφών, έχει ξεκινήσει από τις αρχές Ιανουαρίου, πλέον όλα είναι έτοιμα και η εγκατάσταση έχει αρχίσει ήδη τη λειτουργία της, φιλοξενώντας τουριστικά σκάφη που με ιδιαίτερη ικανοποίηση απολαμβάνουν τις παροχές. Στη νέα λιμενική υποδομή υπάρχουν 55 αγκυροβόλια σύγχρονων προδιαγραφών, ειδικού τύπου προσκρουστήρες, pilars νερού και ρεύματος, δωρεάν wi-fi, χώροι w.c. και λουτρού, ράμπα ανέλκυσης καθέλκυσης σκαφών, διαθέσιμοι χερσαίοι χώροι και πολλές άλλες παροχές.

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της Aegean Regatta 2015, η μαρίνα των Λιμνιών θα υποδεχθεί το Τούρκικο Ράλλυ Αιγαίου 13-15 Αυγούστου, πραγματοποιώντας την επίσημη δοκιμή ενόψει της Aegean Regatta. Το δεκαήμερο από 13-23 Αυγούστου, η διοίκηση του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χίου, η Δημοτική Ενότητα Αμανής του δήμου Χίου, η κοινότητα Βολισσού, κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής θα...
δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για να διαφημίσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο την νέα τους υποδομή. Πολλές παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν εκείνες τις ημέρες τόσο στα Λιμνιά και στη Βολισσό όσο και σε άλλα χωριά της Αμανής, δίνοντας έναν εορταστικό τόνο που θα κορυφωθεί την ημέρα της επίσημης έναρξης της Aegean Regatta.

Το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 20:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της νέας μαρίνας, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει η οργανωτική επιτροπή της Aegean Regatta, ανοίγοντας και επίσημα την αυλαία της διοργάνωσης, ενώ στις 22:00 σειρά παίρνει το συγκρότημα the Gang, που θα κλείσει το πρόγραμμα εκδηλώσεων με μία ηχηρή συναυλία. 
Το θέαμα σε στεριά και θάλασσα αναμένεται συναρπαστικό, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους όσους παρευρεθούν εκεί να βιώσουν έντονα συναισθήματα, να γνωρίσουν τον ναυταθλητισμό και τα πολλαπλά οφέλη του θαλασσίου τουρισμού. 

Πληροφορίες για την νέα υποδομή θα βρείτε στην επίσημη σελίδα του Διαδημοτικού Λιμενικού ταμείου Χίου http://chiosport.gr/port-…/tourist-shelters/limnia-volissou/

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητηρια στο δημαρχο της Χιου για το αξιο εργο που επιτελει για τις θαλασσιες υποδομες του νησιου του. Γιατι τα νησια μας ειναι η βιτρινα της τουριστικης Ελλαδας και σα νησια που ειναι θα πρεπει να ειναι αρτια οργανωμενα στον λιμενικο τομεα. Με ιδιαιτερη χαρα διαβασα το αρθρο σου Γιωργο οτι υπαρχουν ΜΟΝΙΜΑ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΑ και σωστη ΡΑΜΠΑ ανελκυσης-καθελκυσης σκαφων....... αντε και σ ανωτερα....
    Σιάυλος Νικόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.