Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Εκδήλωση της Κ.Ο.Β. Σκοπέλου του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την αντιφασιστική νίκη των λαών

Εκδήλωση με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 70 χρόνων από την αντιφασιστική νίκη των λαών διοργανώνει η Κ.Ο.Β. Σκοπέλου του ΚΚΕ την Κυριακή 10 Μαΐου, στις 8 μ.μ., στον "Ορφέα", με ομιλία, έκθεση φωτογραφίας και προβολή σχετικού ντοκιμαντέρ και με κεντρικό σύνθημα «Ο Καπιταλισμός γεννάει το Φασισμό μαζί με κρίση, πόλεμο και αντικομμουνισμό • Εμπνεόμαστε - Διδασκόμαστε - Συνεχίζουμε»

Την αλήθεια την έγραψαν οι λαοί με το αίμα τους!

- Ο φασισμός γεννήθηκε από τα σπλάχνα του καπιταλισμού, του εκμεταλλευτικού συστήματος που ζούμε, που γεννά κρίσεις, ανεργία, φτώχεια και πολέμους, που ο πλούτος που παράγουν οι πολλοί ανήκει στους λίγους.

- Για όλα αυτά που πρόσφερε ο σοσιαλισμός στην ανθρωπότητα, τις πρωτόγνωρες κατακτήσεις και τα δικαιώματα που εξασφάλισε, την ανωτερότητά του απέναντι στο σάπιο καπιταλιστικό σύστημα.

Διδασκόμαστε, εμπνεόμαστε, συνεχίζουμε!

- Πολεμάμε το δηλητήριο του φασισμού - ναζισμού. Δεν...
αφήνουμε τόπο να σταθούν οι φασίστες - χρυσαυγίτες.

- Παλεύουμε για την ανατροπή του σάπιου συστήματος που τους γεννάει, του καπιταλισμού, του συστήματος της εκμετάλλευσης και της αδικίας.

- Η λύση στα αδιέξοδα που συναντάμε καθημερινά βρίσκεται στον αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες μας σε μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα, κόντρα στο σύστημα.

Παλεύουμε μαζί με την εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, για τη Λαϊκή Συμμαχία, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση, χωρίς φασισμό, κρίσεις, ανεργία και πολέμους.

Στις 9 Μάη δεν έχουμε κανένα λόγο
να γιορτάζουμε με αυτούς
που μας κλέβουν τη ζωή!

Στις 9 Μάη εμπνεόμαστε
και διδασκόμαστε από τη μεγάλη
Αντιφασιστική Νίκη των Λαών!

Παλεύουμε για την κοινωνία
της πραγματικής ελευθερίας,
της ζωής με δικαιώματα, το σοσιαλισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.