Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Τρία ακόμη έργα για τα νησιά της Μαγνησίας

Τρία ακόμη έργα για τη Μαγνησία συμβασιοποιούνται Τετάρτη 27-5-15 με την υπογραφή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων.Αγοραστού, που θα βρίσκεται γι’ αυτό το λόγο αύριο το πρωί στο Διοικητήριο των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων.

Με την αυριανή συμβασιοποίηση των τριών έργων που  χρηματοδοτούνται από το Ε.Π. Θ.Η.ΣΤΕ. (στο πλαίσιο των Ο.Σ.Α.Ν.) ξεκινούν σημαντικές παρεμβάσεις που έχουν να κάνουν με την Αντικατάσταση των Κεντρικών Καταθλιπτικών Αγωγών Ύδρευσης στη Σκόπελο (προϋπολογισμού 494.000,00€), την Ανάπλαση Κοινοχρήστων Χώρων Πλατειάς και Παιδικής Χαράς στην Αγ. Τριάδα Σκιάθου (προϋπολογισμού 302.708,45€) και την Επέκταση Αγωγού Ύδρευσης προς τον Οικισμό Πύθου στο Νησί Παλαιό Τρίκερι (προϋπολογισμού 100.000€).

1 σχόλιο:

  1. Πολυ ομορφη ιστοσελιδα και πολυ ενημερωτικη! εχω και εγω ενα μπλοκ που αφορα τις Ομορφιες της Μεσσηνιας! θα χαρω πολυ να την επισκευτητε και γιατι οχι να σχολιασετε κιολας!!! η σελιδα ειναι : www.messinia1234.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.