Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Δήλωση του συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

«Σχετικά  με τα ανεύθυνα και ανυπόστατα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου περί δήθεν επιλογής διοικητή και υποδιοικητή δημοσίων οργανισμών του νομού μας  από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελα να δηλώσω ότι είναι ανάξια διαψεύσεως. Εντάσσονται  όμως σε μία κεντρικά κατευθυνόμενη προπαγάνδα που επιχειρεί να παρουσιάσει το ΣΥΡΙΖΑ σαν μία από τα ίδια με τα κόμματα,  του πάλε  ποτέ δικομματισμού, που κατέστρεψαν τη χώρα.

Η πλήρης αδυναμία των κομμάτων της αντιπολίτευσης να προβάλουν οποιαδήποτε πολιτική πρόταση πλην της  υποστήριξης των μνημονίων, έχει αναθέσει  τον αντιπολιτευτικό ρόλο σε μερίδα του τύπου που σπάει όλα τα ρεκόρ ψευδολογίας και παραπληροφόρησης.
Με ναυαρχίδα το γνωστό από την Ελληνική Ιστορία «συγκρότημα», θλιβεροί  ουραγοί του στην πόλη του Βόλου επιχειρούν το αδύνατο . Να πλήξουν δηλαδή την εικόνα ενός κόμματος που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού. 

Άξιος ο μισθός τους! Τίποτα δεν θα καταφέρουν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.