Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Σκιάθος // Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τις ρυπάνσεις από πετρελαιοειδή και άσκηση ετοιμότητας

Η Ομάδα Αντιμετώπισης Ρύπανσης Σκιάθου συμμετείχε σε εκπαιδευτικό σεμινάριο με θεματολογία στις ρυπάνσεις από πετρελαιοειδή, τη σχετική νομοθεσία, τις μεθόδους εκτίμησης και αντιμετώπισης, τον καθαρισμό ακτών, τη διαχείριση αποβλήτων, θέματα ασφάλειας και υγείας και case studies.

Μετά τη θεωρητική εκπαίδευση ακολούθησε επίδειξη του αντιρρυπαντικού εξοπλισμού και των μέσων που διαθέτει το Δ.Λ.Τ.Σκιάθου καθώς και άσκηση ετοιμότητας προκειμένου η Ομάδα Αντιμετώπισης Ρύπανσης Σκιάθου να...
εξοικειωθεί με τη χρήση του. Το σεμινάριο ολοκληρώνεται με την έκδοση πιστοποιητικών εκπαίδευσης για όλους τους συμμετέχοντες σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2008 και ISO 14001:2004.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν ο Λιμενάρχης Κατσάμπας Νικόλαος και ο Υπολιμενάρχης Παπαβασιλείου Μάριος καθώς και άλλοι εκπρόσωποι του Λιμεναρχείου Σκιάθου, των οποίων η παρουσία είναι ιδιαίτερα σημαντική και ουσιαστική αφού αυτή φέρει το Γενικό Πρόσταγμα σε περιστατικά ρύπανσης. 

Το σεμινάριο παρακολούθησαν άτομα από το Ναυτικό Όμιλο, το Δήμο Σκιάθου, το Αστυνομικό Τμήμα, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και υπεύθυνοι πλωτών μέσων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.