Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Παράταση τοποθέτησης συσκευής VMS σε αλιευτικά σκάφη

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων ενημερώνει τους ενδιαφερομένους αλιείς ότι δόθηκε νέα παράταση μέχρι 29 Μαΐου του 2015 για την επιδοτούμενη τοποθέτηση συσκευής ηλεκτρονικής παρακολούθησης (VMS) σε υπόχρεα αλιευτικά σκάφη ολικού μήκους 12 μέτρων και έως και 15 μέτρων, σύμφωνα με το αριθ.249/53928/15-5-2015 έγγραφο του Υπ. Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας,  Γεν. Δ/νσης Βιώσιμης Αλιείας.

Η παράταση δεν αφορά αλιευτικά σκάφη που θα αιτηθούν άδεια αλιείας σε διεθνή ύδατα.

Δεδομένου ότι η χρηματοδότηση για την αγορά των συσκευών ηλεκτρονικής παρακολούθησης (VMS) στα σκάφη της ανωτέρω κατηγορίας πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι 30-6-2015, δεν θα δοθεί νέα παράταση.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υπόχρεοι αλιείς να υποβάλουν τις αιτήσεις τους, συνοδευόμενες με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, το αργότερο μέχρι στις 29 Μαϊου 2015 στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής / Τμήμα Αλιείας στο Διοικητήριο των Π.Ε. Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2421352485 -486-435-434 ή στο site: www.alieia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.