Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Εργαζόμενοι στην εστίαση: ΠΕΙΝΑΜΕ!

Προσήχθησαν τρία μέλη της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Επισιτισμού και Τουρισμού (ΠΟΕΕΤ) για διαμαρτυρία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020. Νωρίτερα στάθηκαν στο πεζοδρόμιο απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου και άνοιξαν πανό για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση στην Εστίαση εξαιτίας της πανδημίας. Και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι.
(EUROKINISSI ©ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Τα περιοριστικά μέτρα έχουν οδηγήσει σε απόγνωση τον κλάδο της εστίασης με τους εργαζόμενους να βιώνουν από πρώτο χέρι τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσης.

Διαμαρτυρία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποίησαν εργαζόμενοι στην εστίαση με την αστυνομία να προχωρά σε προσαγωγές παρ' ότι η συγκέντρωση ήταν από τρία άτομα και είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. «Πεινάμε» έγραφε το πανό που σήκωσαν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.