Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Σκόπελος | "Δια περιφοράς" η 17η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

"Δια περιφοράς" θα διεξαχθή η 17η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου, την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020, στις 12.00 μ., όπου οι δημοτικοί σύμβουλοι μπορούν να ψηφίσουν τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά με email, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1] 6η τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2020

2] Αποδοχή επιχορηγήσεων και κατανομή τους και 6η τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και 15η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικον. έτους 2020

3] 16η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020.

4] Αποδοχή επιχορηγήσεων και κατανομή τους και 17η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικον. έτους 2020.

5] Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2021 του Δήμου Σκοπέλου.

6] Έγκριση των πράξεων εκκαθάρισης, αποδοχή της περιουσίας (καθαρής θέσης) της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Σκοπέλου (ΔΗ.Κ.Ε.Σ.) για ενσωμάτωση της στον Δήμο, ανάληψη των αναφερόμενων υποχρεώσεων στην έκθεση εκκαθάρισης των Εκκαθαριστών και απαλλαγή των εκκαθαριστών από κάθε ευθύνη.

7] Έγκριση των πράξεων εκκαθάρισης, αποδοχή της περιουσίας (καθαρής  θέσης) της Δημοτικής Επιχείρησης με την Επωνυμία «Φωτογραφικό Κέντρο Σκοπέλου» για ενσωμάτωση της στον Δήμο και ανάληψη των αναφερόμενων υποχρεώσεων στην έκθεση εκκαθάρισης των Εκκαθαριστών και απαλλαγή των εκκαθαριστών από κάθε ευθύνη.

8] Έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων του «Φωτογραφικού Κέντρου Σκοπέλου (Φ.Κ.Σ.)» των χρήσεων από 2008 έως 2015 και απαλλαγή των ελεγκτών από κάθε ευθύνη.

9] Έγκριση της υπ' αριθ. 24/2020 Απόφασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Γλώσσης με θέμα: Περί έγκρισης ή μη της 172/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα Κατάρτιση του Σχεδίου Προϋπολογισμού του Κληροδοτήματος Ιωάννου Β. Τσουκαλά, της Κοινότητας Γλώσσης του Δήμου Σκοπέλου, οικονομικού έτους 2021.

10] Έγκριση της υπ' αριθ. 23/2020 Απόφασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Γλώσσης με θέμα: Περί έγκρισης ή μη της 171/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα "Προκήρυξη χορήγησης υποτροφιών του Κληροδοτήματος Ιωάννου Β. Τσουκαλά, της Κοινότητας Γλώσσης του Δήμου Σκοπέλου", για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

11] Έγκριση της υπ' αριθ. 22/2020 Απόφασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Γλώσσης με θέμα: Περί έγκρισης ή μη της 170/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα Καθορισμός μηνιαίας υποτροφίας προς τους έξι επιλεγμένους υποτρόφους του Κληροδοτήματος Ιωάννου Β. Τσουκαλά, της Κοινότητας Γλώσσης του Δήμου Σκοπέλου, για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

12] Απόδοση επιχορήγησης για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων έτους 2020 (Δ' δόση) και κατανομή της αναλογικά στις σχολικές επιτροπές.

13] Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με την πρόταση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας σχετικά με μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.

14] Πώληση ή μη του ποσοστού του ακινήτου κληροδοτήματος Νικολάου Νικολαΐδη.

15] Τροποποίηση της υπ' αριθμ 103/2020 απόφασης Δ.Σ. ως προς το Β' σκέλος με θέμα αλλαγή ορισμού εκπροσώπου του Δήμου, για την υπογραφή κάθε απαιτούμενου εγγράφου (π.χ. τροποποίηση δανειστικού συμβολαίου, πρόσθετων πράξεων κλπ) στο πλαίσιο του προγράμματος «Μεταφορά του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΚΕΡΑΜΩΤΟ - MARK - ΧΟΝΔΡΟΠΩΡΓΗ - ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ» από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

16] Συμμετοχή στον πανελλήνιο συντονισμό ΟΤΑ α' και β' βαθμού για την ματαίωση του χωροταξικού σχεδιασμού για τις ιχθυοκαλλιέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.