Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Ο πιο γλυκός Παιδικός (φωτογραφίες)


Ο πιο γλυκός Παιδικός έβαλε τα γιορτινά του και με μοσχοκάρυδα και κανέλα αρωμάτισε την είσοδο του κτιρίου, την στόλισε με γλειφιτζούρια, καραμέλες και μπισκοτάκια μοσχοβολιστά και ντύθηκε με τα πιο ζωντανά χρώματα για να μοιράσει λάμψη στα ματάκια των μικρών μαθητών που από τον Νοέμβριο σταμάτησαν να περνούν την πόρτα του.

Έτσι την Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου γονείς και παιδιά παρέλαβαν τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα από τις Παιδαγωγούς και το δωράκι του Δήμου Σκιάθου από τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη. 

Το άρωμα της νοσταλγίας του παιχνιδιού κατέκλεισε την ατμόσφαιρα, καλύπτοντας και τις πιο Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές. Η ανάγκη για μια ζεστή αγκαλιά ήχησε στα αυτιά του Αϊ – Βασίλη σαν το πιο ακριβό δώρο για το Νέο Έτος κι εκείνος κλείνοντας το μάτι, έγνεψε πως ο σάκος του για το 2021 έχει τις πιο σφιχτές αγκαλιές του κόσμου.

Το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού του Δήμου Σκιάθου τον τελευταίο μήνα εργάστηκε καθημερινά ώστε να ετοιμαστούν τα παραμυθένια πακέτα, τις εργασίες με τις οποίες θα απασχοληθούν οι μαθητές στις γιορτές, τα δώρα και τα μελομακάρονα. 


Την γλυκιά αυτή γεύση του Παιδικού Σταθμού οι Παιδαγωγοί μετέφεραν την Τετάρτη 23/12 στο Παλιό Λιμάνι για την εορταστική περίοδο ώστε να την χαρούν μικροί και μεγάλοι,  με την ευχή να επιστέψουν όλοι γρήγορα στις τάξεις.

Για την αρίστη συνεργασία και στήριξη το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού εκφράζει τις ευχαριστίες του στο Δήμαρχο Σκιάθου, στην Πρόεδρο της Επιτροπής Εγγραφών και στην Πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Σκιάθου. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.