Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Σκόπελος | Συγκέντρωση Τροφίμων για συμπολίτες μας που αδυνατούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα αγαθά

ΜΑΖΙ μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα!

ΜΑΖΙ μπορούμε να δημιουργούμε ισχυρούς δεσμούς Αγάπης και Αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας!

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού καθώς και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σκοπέλου, προχωρούν στην συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν στους συμπολίτες μας που αδυνατούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα αγαθά.

Σε  Σούπερ-Μάρκετ του νησιού, (αμέσως μετά τα ταμεία), κατά την διάρκεια των εορτών οι δημότες μπορούν να προσφέρουν βασικά είδη διατροφής / υγιεινής μακράς διάρκειας, όπως (ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, χαρτικά, απορρυπαντικά κ.λ.π.) στο  διαμορφωμένο «ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΑΠΗΣ  – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ».

Ας κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια για να μη λείψει τίποτα από το εορταστικό τραπέζι των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη.

«Με συλλογική ευθύνη ,ομοψυχία και ενότητα θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτή την κρίσιμη περίοδο. Καλούμε του δημότες που έχουν την δυνατότητα ,να συνδράμουν στη δράση "ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΑΠΗΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ" και να βοηθήσουν τους συμπολίτες μας, που στερούνται βασικά αγαθά. 

Οφείλουμε να είμαστε κοντά στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της Σκοπέλου και να τις στηρίζουμε ουσιαστικά. Η υλοποίηση κοινωνικών δράσεων αποτελεί  προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου Αριστείδης Βούλγαρης .

                                                           


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.