Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να σπιλώνει έναν ολόκληρο κλάδο με τέτοιες πρακτικές

Έκπληξη προκάλεσε, τουλάχιστον, στις τάξεις των συναδέλφων μας και στην τοπική κοινωνία η «δημοσιοποίηση» μεμονωμένου περιστατικού χρηματισμού υπάλληλου από τον Δήμαρχο Βόλου χωρίς στοιχειοθετημένες  αναφορές.

Είμαστε οι πρώτοι, οι οποίοι σταθερά αγωνιζόμαστε για διαφανή και χρηστή δημόσια διοίκηση και καθημερινά δίνουμε τον αγώνα αυτό, χωρίς να χαριζόμαστε σε κανέναν, υπηρετώντας τα συμφέροντα του πολίτη. Γι' αυτό και δεν επιτρέπουμε σε κανένα να σπιλώνει έναν ολόκληρο κλάδο με τέτοιες πρακτικές.

Επιπλέον, σε μια συντεταγμένη δημοκρατική πολιτεία, τα θέματα αυτά αντιμετωπίζονται από τους υπεύθυνους φορείς και με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και όχι με σερίφηδες και επικηρυγμένους

Είμαστε έτοιμοι, πράγμα που έχουμε αποδείξει, να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε για τη διαφάνεια και την χρηστή διαχείριση στην δημόσια διοίκηση. 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΑΧΤΟΥ ΘΑΛΕΙΑ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΓΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.